CoolClub pro IT odborníky

Otevření nové Apple Premium Partner prodejny

18.10.2022

Minulý týden se v OC Westfield Chodov otvírala nová Premium Partner prodejna od společnosti Apple. Otevření této prodejny je zásadní událost pro český trh, protože se jedná o vůbec první prodejnu v regionu střední a východní Evropy, která nese status Apple Premium Partner. Svým vzhledem se snaží přiblížit co nejvíce zážitku prodejen Apple Store.

 

Novinky

 

Přestavba původní iStyle prodejny stála zhruba 15 milionů a oproti původní prodejně nabízí dvojnásobnou prodejní plochu.

Událost byla promovaná na sociálních sítích. Nalákat zákazníky měly především obrovské slevy na vybrané produkty.  Pořídit jste mohli například MacBook Air s čipem M1 za 22 990 Kč (sleva 7 000 Kč), MacBook Air s čipem M2 za 29 990 Kč (sleva 7 000 Kč), iPhone 13 (128 GB) za 19990 Kč (sleva 3 000) nebo Apple a iStyle příslušenství s 10 % slevou.

Kromě mimořádných slev jste na této akci mohli potkat známé osobnosti jako je influencer, Kovy, za hudbu odpovídal NobodyListen, dále se akce zúčastnil tvůrce oblíbených koláží TMBK, umělec Lukáš Dvořák a nesměl chybět Petr Mára.

Není tak divu, že fronta dosahovala od prodejny až do stanice metra. První trojice zákazníků čekala ve frontě od 6:20 hodin.

Slavnostní přestřihnutí pásky, kterého se zhostil Petr Mára proběhlo v 9:18. Za burácivého potlesku se do prodejny začali vpouštět první zákazníci. Ti si nejdřív požadovaný produkt objednali, jakmile byl připraven k odběru, tak dostali sms notifikaci a mohli si ho vyzvednout. Tento postup se ukázal jako nejefektivnější, jinak by čekací doba ve frontě byla opravdu dlouhá, takhle se celý proces dal stihnout do hodiny. Navíc si každý zákazník mohl dát kávu ze Starbucks zdarma.

V Apple Premium Partner prodejně budou probíhat pravidelná školení a nejrůznější workshopy pro veřejnost.

Pokud jste akci propásli, tak nezoufejte! Chystá se otevření dalších tří nových prodejen, které vzniknou přetvořením existujících poboček v obchodních centrech. Konkrétně v Praze v OC Palladium, OC Černý Most a v Brně v OC Vaňkovka. V roce 2023 by měla být navíc otevřena zcela nová prodejna v chystané budově u Masarykova nádraží.

 

 

Připravila: Karolína Farná