CoolClub pro IT odborníky

Legendární Strážci vesmíru se vrací v novém filmu na Netflixu

31.03.2023

Netflix chystá film ze série Power Rangers. Chce tím oslavit 30. výročí původního seriálu Strážci vesmíru. Film svede dohromady první dvě generace ochránců Země. Vyjde 19. dubna.

 

Novinky

 

Třicet let poté, co moudrý a mocný Zordon zformoval Mighty Morphin Power Rangers, se tým setkává tváří v tvář známé hrozbě z minulosti. Uprostřed globální krize jsou znovu povoláni, aby se stali hrdiny, které svět potřebuje. 

Tento filmový speciál k 30. výročí je inspirován legendární mantrou z franšízy "Once a Ranger, Always a Ranger". Jakmile jste se jednou stali součástí rodiny Rangerů, budete vždy chtít zpět, a na to tvůrci nového snímku spoléhají.

Upoutávka začíná příběhem, který fanoušci milují: Zordon (Bryan Cranston) musí seslat nástupce svého týmu první generace Strážců vesmíru a zároveň zachránit naši planetu před nebezpečím. Předvádí záběry z původního seriálu, které se v upoutávce střídají s novými záběry z filmu.

Diváci se dočkají vidění první generace Strážců vesmíru, která se postupně připojí k nové generaci. Noví Strážci vesmíru, kteří se objeví v tomto filmu, jsou Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G a Ludi Lin. A jejich starý tým bude tvořit Billy Cranston (RJ Cyler), Jason Lee Scott (Dacre Montgomery), Kimberly Hart (Naomi Scott), Zack Taylor (Ludi Lin) a Trini Kwan (Becky G).

Film Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always vychází 19. dubna 2023. Uvidíme, jestli bude jedním z Netflixových hitů letošního roku.

 

 

Připravila: Alena Čálková