CoolClub pro IT odborníky

Na vrchol mafiánského impéria! Crime Boss: Rockay City

30.03.2023

České herní studio Ingame Studios přichází s novou herní peckou. Crime Boss Rockay City je akční, sandboxová hra, díky níž prožijete napínavé mafiánské dobrodružství v rychlém, zábavném a realistickém prostředí. Florida, 90. léta, a právě uvolněné místo pro nového krále Rockay City. Máte zájem?

 

PlayCool

 

Hra Crime Boss: Rockay City se odehrává ve fiktivním měsě Rockay, v němž se obyvatelé bojí mafiánských gangů. Ty tu vedou války a právě přichází zajímavá doba. Hledá se totiž nový vládnoucí král. Kdo však chce bojovat o kontrolu nad městem, musí se umět postavit rivalitě, korupci a hlavně mafii.

Novinka nabízí hráčům poměrně velkou dávku svobody. Mohou se rozhodnout, zda se stanou zločincem, který se snaží získat moc, nebo budou bojovat proti zločinu a upevní tak pořádek ve městě. Hra nabízí i možnost vytvářet vlastní gangy, spojovat je s ostatními a získat tak ještě větší vliv.

Crime Boss: Rockay City se zaměřuje na zážitek z hraní, který je založen na realistickém prostředí a jedinečném herním stylu. Zatímco se budete snažit ovládnout Rockay City, budete muset čelit různým výzvám, jako jsou například další gangy a korupce, boje o vliv a mnohem více.

V rámci hry mají hráči možnost využívat nejen moderní zbraně, i různé špinavé triky, jako je naříklad únos, vydírání a podobně. Své postavy si mohou vymazlit od samotného vzhledu, přes velký výběr zbraní, až po získání doplňkového vybavení.

Hra obsahuje několik úrovní, na kterých je nutné získat peníze, věci a přátele. Peníze lze přitom získávat nejen "klasickým" výpalným, vyloupením bank, ale i "starým dobrým" přímým obchodováním. Protože je hra založena na soupeření, čekají vás také boje s ostatními gangstery.

Tento herní titul má řadu herních módů, které umožňují hrát s přáteli a soutěžit s ostatními hráči. K dispozici jsou také některé bonusové úrovně, které pomohou získat ještě větší sílu, a ještě více peněz.

Pokud hledáte novou a zábavnou hru, Crime Boss Rockay City je pro vás tou pravou volbou.

Novinka brněnského studia vyšla 28. března pro PC, na PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjde hra v průběhu června 2023.

 

 

Připravila: Alena Čálková

Foto: Facebook