CoolClub pro IT odborníky

5 dubnových novinek na Netflixu: nenechte si ujít Nočního agenta!

19.04.2023

Přemýšlíte, co dalšího si pustit? Naštěstí je tu s novým měsícem také nálož Netflixových novinek. Ať už jste milovníkem komedie, thrilleru nebo vás naopak baví spíše historické drama než to vztahové, není problém. Každý si v dubnových novinkách najde jistě to své.

 

CoolMovie

 

Noční agent

Pokud jste na konci března přišli o žhavou seriálovou novinku Noční agent, pak neváhejte a dejte tomu, co nejdřív šanci. Příběh o ostražitém agentovi FBI, který je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě aktuálně slaví nemalý úspěch. Deset epizod první řady vás udrží v napětí po tom, co přijme hovor o spiknutí přímo v sídle prezidenta, což mu převrátí život vzhůru nohama.

 

Vražda v Paříži

Vzpomínáte si ještě na akční komedii z roku 2019 s názvem Vražda na jachtě? Tehdy si tam hlavní roli newyorského policistiky Nicka a jeho manželky Audrey střihli Adam Sandler a Jennifer Aniston.

Ano, vidíte dobře, letos tu máme pokračování, Vraždu v Paříži, které spatřilo světlo světa pár dní nazpátek. Tentokrát se ve snímku, Nick s Audrey Spitzovými, soukromá očka na plný úvazek, zabývají mezinárodním pátráním po únosci svého přítele. Jak dopadne tento příběh, který je napínavý, a přesto k popukání?

 

Námořník ve válce

Ne každý ale rád sleduje komedie, a tak Netflix přichází i s něčím trochu vážnějším, přichází s dramatickým seriálem Námořník ve válce. Epizody provází dobou druhé světové války a zároveň příběhem dvou norských námořníků, kteří jsou „opět“ po Narviku nucení zápolit o vlastní život, tentokrát na obchodní lodi.

 

Pok-sun nesmí přežít

Na Berlinale slavil veleúspěch thriller s názvem Pok-sun nesmí přežít, který vykresluje hlavní hrdinku ve dvou jejich hlavních rolích, ať už jako svobodnou mámu dospívající dcery, tak také jako nájemnou vražedkyni. Zatímco v osobním životě s výchovou své dcery často tápe, sejmout někoho je pro ni naprostá brnkačka. 

 

Hranice lásky

Od zahraničních děl, a tedy předchozích novinek, až k k té poslední, a to českému počinu. Film Hranice lásky se se svou premiérou poprvé objevil na KVIFF a následně i v kinech, kde v divácích zanechal nejen rozporuplné pocity, ale i myšlenky.

Pokud jste doteď neměli tu čest, neváhejte a zkuste se na ústřední téma snímku – zkoumání vlastní intimity, podívat novýma očima.

 

 

Připravila: Petra Sauerová