CoolClub pro IT odborníky

"Na mém začátku bylo z 95 % navolávání a posílání emailů, nyní generujeme více než 50 % kandidátů automatizovaně," popisuje Miroslav Pihorňa, CEO CoolPeople

07.03.2023

Podcast HeRoes Talk se natáčí, jak už bylo řečeno, pod záštitou společností CoolPeople a Hire Heroes. Proto je jistě v páté epizodě už nejvyšší čas probrat, čím se společnosti zabývají. Můžete se tak dnes těšit na CEO CoolPeople, Miroslava Pihorňu, který prozradí, co je core celé společnosti, čím se zabývají a jaké nástroje ke své práci používají. Co v rámci náborového procesu nedělali správně a z čeho se poučili?

 

Podcast

 

Miro Pihorňa se do světa HR a Recruitmentu, jak sám říká, dostal náhodou. Svou kariéru začínal v bankovním prostředí, kde strávil 10 let. K personalistice přičichl právě až v CoolPeople, kde původně nastoupil na pozici Key Account Manager.

Spolu s Vilémem a Richardem se v 5. epizodě HeRoes Talk věnují především perspektivnímu oboru IT a všemu, co se s ním pojí. Co je to bodyshop, je pravda, že je IT specialistů na pracovním trhu málo a jak získat právě tuto cílovou skupinu na svou stranu?

Zároveň se zabývají tématy jako je digitalizace, automatizace či robotizace procesů v rámci CoolPeople, Miro nasdílí, jaké jsou za něj adekvátní pohovorové otázky a také názor na to, zda je za něj lepší hirovat juniorní či seniorní pozice. V podcastu toho zaznělo ještě mnohem více.

Proto nezapomeňte žhavit jednu z podcastových platforem, na které je v tuto chvíli HeRoes Talk připraven k poslechu: