CoolClub pro IT odborníky

HackerFest 2019: Událost, kterou si nesmíte nechat ujít!

29.06.2019

Už se to blíží! Největší IT Security/Hacking událost v ČR proběhne už v polovině září. HackerFest, tedy konference zaměřující se na nejnebezpečnější hackingové praktiky současnosti, se v tomto roce uskuteční již po sedmé. Proč tuto akci nevynechat?

 

Novinky

 

Buďte o krok napřed před hackery!

I letos se bude konat tahle zajímavá konference, pojďme si ji společně trochu více přiblížit.

Základní informace v kostce

  • Kdy? Od pondělí září do středy 18. září.
  • Kde? V prostorách multikina CineStar Praha – Černý most. Workshop se uskuteční v areálu Microsoft Czech Republic and Slovakia na ulici Vyskočilova.
  • Kolik stojí vstupné? Jednodenní vstupné vychází na 4 990 Kč (bez DPH), za dvoudenní vstup pak zaplatíte 6 900 Kč (bez DPH).
  • Kde hledat informace? Na webu akce.

 

Na co se můžete těšit?

Zajímá vás, kdo na konferenci vystoupí? Pak to budou odborníci jako William Ischanoe či Paula Januszkiewicz.

Jak se navíc na webu události dočtete, konference by neměla být jen řadou přednášek. Naopak, v rámci HackerFestu byste měli na vlastní kůži zažít i ukázky nejaktuálnějších hackingových hrozeb či nejnebezpečnějších triků současných hackerů.

Seznámíte se tak s hackingem, získáte přehled o jeho nejnebezpečnějších podobách a uděláte si představu o bezpečnostních slabinách vaší firmy.

Při dvoudenním vstupu na akci na vás bude kromě konference čekat také workshop.

 

Jaké byly minulé ročníky?

Jak již bylo zmíněno, letos se bude jednat již o 7. ročník této konference. Pokud si chcete udělat obrázek o tom, jak probíhala akce v minulém roce, podívejte se na článek webu IT SECURITY NETWORK NEWS. Napovědět vám může také fotogalerie, kterou najdete na webu HackerFestu.

 

 

Na závěr

Je také na místě zmínit, že cena vstupného zahrnuje i občerstvení. Svačinu tedy můžete nechat doma. Pokud navíc konferenci ohodnotíte, můžete získat tričko.

Věříme, že pokud se rozhodnete HackerFest2019 navštívit, nebudete litovat. Hacking je v současnosti velkým rizikem a je jistě na místě vědět, jak se proti němu bránit.

 

 

Připravila: Martina Opravilová