CoolClub pro IT odborníky

CoolJobs Social spouští očekávanou mobilní aplikaci pro Android

07.11.2021

Největší kariérní portál na trhu s aktuálně otevřenými IT pozicemi spouští mobilní aplikaci pro Android. Nyní je flexibilní pro všechny uživatele a jejich zařízení. Kandidáti mají možnost hlásit se odkudkoliv na nabízené pozice v ČR, SK, AT a dalších evropských zemí. Díky AI algoritmu se uživatelům zobrazují pouze relevantní pozice. 

 

CoolJobs Social

 

CoolPeople tímto dymamicky reaguje na potřeby kandidátů a na aktuální trh, kdy poptávka převyšuje nabídku. Více než 1000 přihlášených kandidátů staví CoolJobs Social do pozice lídra v oboru v digitálním prostředí. Aplikace je volně ke stažení na Google Play. 

Aplikace je založena na principu, kdy kandidátům ve feedu nabízí pouze relevantní pozice a to díky propracovanému AI algoritmu. Samotný layout je navržen dle aktuálních trendů v digitálním prostředí. Po registraci se uživatelům také zpřístupní prémiové funkce. 

A jak to celé funguje? Stačí si vybrat vhodnou pozici, kliknout na detail a poslat svou reakci, která se dostane přímo k Sourcerovi dané nabídky.  Před samotnou reakcí na pozici je vhodná registrace, která vám usnadní proces přihlašování. Mimo to má každý registrovaný otevřenou možnost chatu.

Díky tomu se má možnost dozvědět ještě více detailů. Velkou výhodou je kontrola průběhu výběrového řízení v rozhraní aplikace. Jste stále v obraze a víte, kde, kdy a na co jste reagovali.

 

fotoscreen: Google Play

 

Jednotlivé pozice mají v detailu uvedenou lokaci, mzdu, typ smlouvy, home office, délku projektu, popis projektu, požadované schopnosti a benefity. Největší výhodou je bezesporu chybějící zdlouhavá reakční doba.

Našim kandidátům garantujeme odpověď do 48 hodin. Každý měsíc se hlásí více než 1000 kandidátů, CoolJobs Social se tímto staví do pozice lídra v digitálním prostředí.