CoolClub pro IT odborníky

Luxusní módní dům Louis Vuitton uvedl na trh vlastní chytré hodinky 

14.01.2022

Do světa technologií se pouští stále více značek. Luxusní módní domy se již léta snaží překlenout propast mezi módou a technologiemi a výjimkou není ani francouzský módní dům Louis Vuitton. Tento týden přišel na trh s vlastními chytrými hodinkami Tambour Horizon Light Up.

 

Novinky

 

Značka Louis Vuitton je především synonymem pro luxusní značkové kabelky a módu, ale francouzský módní gigant již několik let rozšiřuje své portfolio také o špičkovou spotřební elektroniku. Loni uvedl na trh přenosný reproduktor, předtím řadu barevných bezdrátových sluchátek s logem značky, a nyní se můžeme těšit na již třetí generaci chytrých hodinek. 

Hodinky Tambour Horizon jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají 1,2palcový kruhový displej vyrobený ze safírového skla, který se při příchodu oznámení rozsvítí díky 24 LED diodám zabudovaným kolem ciferníku. Společnost LV letos vylepšila procesor, na kterém hodinky Tambour běží, a zvolila špičkovou platformu Qualcomm Snapdragon Wear 4100. 

 

 

Hodinky zhmotňují všechny klíčové atributy značky Louis Vuitton a jsou dostupné hned ve třech provedeních – leštěné oceli, matné černé a matné hnědé. Co se týče operačního systému, můžete se těšit na základní sadu funkcí včetně budíku, stopek, upozornění na hovory, e-maily a zprávy.

 

Co navíc?

Po zdravotní stránce je k dispozici sledování srdečního tepu a denní počet kroků, které se zobrazují prostřednictvím karty Můj den. Můžete také sledovat kvalitu ovzduší a počasí, stejně jako cestovní itinerář nebo prozkoumat LV průvodce městy v sekci My Travel.

Pokud jde o personalizaci, můžete si vybrat z různých ciferníků hodinek a měnit tak vzhled zapnutého displeje nebo dokonce přidat vlastní iniciály v barvě či písmu podle vlastního výběru. 

 

 

Hodinky Tambour Horizon Light Up, které jsou kompatibilní s operačními systémy iOS, Android a HarmonyOS jsou k dostání prostřednictvím webových stránek a kamenných prodejen Louis Vuitton.

Cena modelu Tambour Horizon bude začínat na 3 300 dolarech za model z leštěné oceli a 3 600 dolarů za modely v matně černém a hnědém provedení.

 

 

Připravila: Diana Hovorková

Foto: Louis Vuitton