CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople spouští komplexní systém péče o kontraktory , CoolPeople Care360

01.05.2019

CoolPeople Care360 je systém dlouhodobé komplexní péče o kontraktory, kteří v barvách CoolPeople pracují na projektech klientů. Care360 řeší celý proces. Od nástupu kontraktora na projekt, spolupráci na projektu, až po prodloužení nebo případnou alokaci na jiný projekt.

 

Novinky

 

CoolPeople Care360 využívá všechny dosavadní postupy a technologické inovace CoolPeople a dělá z nich ucelené řešení. Cílem je, aby „zákaznická“ zkušenost našich kontraktorů byla od začátku komunikace perfektně zvládnutá a neustále se zlepšovala. A to i v případě ukončení spolupráce na projektu a následném obnovení spolupráce.

Základem je plně komfortní elektronická komunikace, která začíná detailním popisem aktuálně dostupných projektů na CoolJobs Social, případně v mobilní aplikaci pro iOS a Android*. IT odborník má možnost si ve svém profilu zapnout automatické notifikace na projekty, které splňují jeho preference. V případě zájmu o konkrétní nabídku může jednoduše reagovat a dále komunikovat v prostředí jedné platformy. Veškeré informace o pohovorech a zpětnou vazbu má kdykoliv k dispozici ve svém profilu s kontaktem na zodpovědné osoby na straně CoolPeople. Všechny nutné formality jsou řešeny elektronicky, včetně jednoduchého a spolehlivého podepisování prostřednictvím technologie DocuSign, která je napřímo integrovaná do systému.

Pravidelný systém komunikace a komplexní zpětné vazby Care360 najde kontraktor na CoolPeople Club. Jedná se specializovaný portál, přes který probíhá veškerá komunikace a výměna nezbytných dokumentů v rámci práce IT odborníků na projektech. Najdou tam veškeré výkazy, fakturace a sběr komplexní & pravidelné zpětné vazby.

Spokojenost IT odborníků na projektech je pro nás i naše klienty klíčová. Minimálně na měsíční bázi systematicky monitorujeme a vyhodnocujeme jejich feedback. V případě nedostatků na naší straně, nebo na straně klientů, realizujeme ihned kroky k okamžité nápravě. Díky tomu jsme schopni okamžitě identifikovat problematickou oblast a pracovat na základě přesných informací. Součástí naší spolupráce s klienty je i sdílení zpětné vazby IT odborníků na jejich projektech, sledování trendů v konkrétních oblastech a prediktivní řešení případných nedostatků, s cílem vyhnout se případnému problému.

 

*Mobilní aplikace CoolJobs Social pro platformu Android se aktuálně dokončuje s plánovaným spuštění do konce 9/2021.