CoolClub pro IT odborníky

7 Instagramových účtů, které vás zaručeně pobaví

07.08.2023

Zůstali jste sami, někde čekáte a nemáte co dělat? Lepší než bezduché brouzdání na sítích je jít po cíli: zábavě. Zde je několik instagramových účtů, které vám zajistí zábavu.

 

Magazín

 

V létě je skvělé trávit čas venku, ať už u bazénu, na výletě nebo s přáteli. Ale co když jste si zapomněli vzít knížku nebo vás přátelé nechali ve štychu? Naštěstí existují stovky vtipných a inspirativních instagramových profilů, které vám mohou poskytnout hodiny zábavy.

 

Které Instagramové účty rozhodně neminout?

@The Fat Jewish

The Fat Jewsish je instagramový účet s téměř 10 miliony sledujícími, který spravuje Josh Ostrovsky. Profil je známý svým vtipným a satirickým obsahem různého druhu. Najdete zde vtipné obrázky, videa, ale i popisky.

Jeho příspěvky především komentují aktuální události, popkulturu a každodenní život. Nechybí zde ani sarkasmus a Ostrovskeho nekonvenční styl. Pokud hledáte zábavu, máte rádi humor a odlehčenou atmosféru, je toto profil právě pro vás.

 

@Barstool Sports

Barstool Sports je skvělým zdrojem zábavy pro fanoušky sportu, popkultury a každodenního života. Najdete zde vtipné příspěvky, vtípky, články, videa a podcasty o všem, co vás zajímá.

Barstool Sports se zaměřuje na americké sporty, jako jsou fotbal, baseball, basketbal, ale také na mezinárodní sporty, jako je fotbal, kriket nebo tenis. Nechybí zde ani příspěvky o popkultuře, celebritách, módě, stylech, jídle, pití a mnohem více. Zábava je každopádně garantována.

 

@The Dodo

The Dodo nemusí být profil pro každého, na druhou stranu, kdo by nemiloval zvířata, že? Tento instagramový počin je věnován právě zvířecím miláčkům a těm, kteří je milují. Nenajdete zde vždy jen vtipné záběry a fotky, ale i různé zvířecí příběhy a roztomilé záběry.

Profil mimo jiné šíří osvětu o důležitosti péče o zvířata a o ochraně přírody. Aktuálně má 11 milionů sledujících, mezi které patří i herečka Jennifer Aniston.

 

@garyvee

Nyní přichází na řadu jeden spíše inspirující než vtipný instagramový účet. Profil s názvem garyvee patří Garymu Vaynerchukovi, americkému podnikateli, investorovi, publicistovi a autorovi, který je známý pro svá videa, jak na YouTube, tak i na Instagramu. Právě tam totiž sdílí své zkušenosti a tipy ohledně podnikání, marketingu, sociálních médií a osobním rozvoji.

Konkrétně například rady o tom, jak začít podnikat, používat sociální sítě k propagaci svého businessu, jak se stát úspěšným a jak žít život naplno. Jeho Instagram aktuálně sleduje přes 10 milionů followers. Gary je mimo jiné známý svým energickým a pozitivním přístupem a je považován za jednoho z nejvlivnějších lidí v oblasti sociálních médií.

 

 

České hvězdy

Doposud zde byla zmínka pouze o vtipných a inspirativních instagramových účtech ze zahraničí. A tak je čas zapátrat i v českých vodách. Ačkoliv mají Češi specifický smysl pro humor, rozhodně se bavit umí, zde je pár tipů.

 

@tmbkofficial

Další účet, který je postavený především na černém humoru a sarkastickém pohledu na svět, je tmbkofficial. Stojí za ním český grafik Tomáš Břínek, který se snaží svými příspěvky publikum nejen pobavit, ale také předat aktuální dění poněkud s nadhledem. Touto svou prací získal už více než 500 tisíc followerů.

 

@fero_joke

Instagramový profil fero_joke sleduje nyní přes 400 tisíc uživatelů, kteří si na účet pravidelně chodí pro vtipně zpracovaná videa a fotografie z běžných životních situací. Účet patří slovenskému komikovi Františku Košarišťanovi, který je známý svým černým humorem a velmi sarkastickým pohledem na svět.

 

@pasivne_agresivni_cedule

Milá slůvka, která zahřejí u srdce popisuje autor svůj instagramový účet, kde sdílí cedule, nápisy a popisky, které někde potká nebo mu je některý z jeho sledujících zašle, aby pobavil. Najdete zde nápisy jako: „Když nejsem zde, jsem někde jinde. Ještě se nestalo, abych nebyl nikde…“ nebo „Všichni pacienti, kteří si přišli pro JENOM, se JENOM přihlásí a také vyčkají, jako ostatní.“, apod.

Tyto trefné nápisy a cedule zkrátka baví, a tak profil sleduje více než 100 tisíc uživatelů.

 

 

Připravila: Petra Sauerová