CoolClub pro IT odborníky

7 tipů na dárky pro každého tech nadšence

14.12.2022

Doposud jste nevěděli, že je chcete. Od teď si bez nich nebudete moci představit svůj život. Tohle je seznam nejoblíbenějších tech hraček, které udělají pod stromečkem radost vám i každému nadšenci moderních vychytávek. Řekněte, jaká z nich by vám doma dělala největší parádu?

 

Magazín

 

Samsung projektor

Vyladěný filmový zážitek, ať už jste doma nebo u kamarádů. O to se postará přenosný projektor Samsung Freestyle, který promění každou plochu v plátno. Je vybavený těmi nejlepšími funkcemi, jako je 360stupňový zvuk, zrcadlení plochy telefonu, promítání obrazů až do velikosti 100 palců (full HD) nebo funkce pro maximální zaostření.

Promítat můžete na stěně nebo klidně na stropě, pokaždé s ním vytvoříte úžasné domácí kino. Projektor se totiž vždy postará o ideální obraz, i když je položený na nerovném podkladu.

 

 

BOSE audio sluneční brýle

Sluneční brýle BOSE Frames Tempo jsou sice slušivý módní doplněk, ale dopřejí vám zábavu jako žádné jiné. Slouží totiž i jako prémiová sluchátka, se kterými můžete poslouchat své oblíbené písničky, ale také telefonovat.

Mají totiž integrovaný mikrofon a Bluetooth technologii – stačí brýle propojit se svým telefonem. Jakmile je nasadíte, nebudete chtít jiné brýle. A jako jeden z mála doplňků je spolehlivě unosíte po celý rok.

 

 

Domácí bylinková zahrádka AeroGarden Harvest

Jste milovníci bylinek, ale zahradničení vám moc nejde? S chytrou zahrádkou AeroGardern Harvest budou růst jako divé. Truhlík obsahuje chytrý ovládací panel, který vám sám řekne, kdy doplnit vodu a přidat živiny (bylinky rostou pouze ve vodě).

 

 

Nad truhlíkem se nachází plnospektrální 20W LED osvětlení, které zvyšuje efektivitu fotosyntézu. V praxi to znamená, že bylinky porostou až 5krát rychleji než v půdě. Bonusem navíc je to, že sada obsahuje semínka bazalky, petržele, kopru, tymiánu a máty, takže se můžete rovnou pustit do sázení. Je to rychlé, jednoduché a maximálně komfortní. 

 

 

Chytrý hrníček Ember

Aby vaše káva, čaj nebo horká čokoláda měly vždy tu správnou teplotu. Představujeme historicky první chytrý hrnek Ember, který dokáže regulovat teplotu vašeho nápoje. Pomocí Bluetooth technologie ho propojíte s telefonem a sami si nastavíte teplotu nápoje – hrnek ho pro vás bude ohřívat klidně 1,5 hodiny.

Vybírat můžete z různých objemů, barev i tvarů, takže si na své přijde opravdu každý.

 

 

Náramek Oura Ring Gen3

Zdravotní hodnoty, které vám bude sosat z prstu. Doslova. Prsten Oura Ring Gen3 je doposud nejmodernějším zařízením na trackování srdeční frekvence, spánkového cyklu, kroků a ujetých kilometrů. To ale není zdaleka všechno.

Oura pozná, jak se vaše tělo cítí, a doporučí, zda je vhodný čas na sport nebo odpočinek. Díky teplotním senzorům vám dokonce prozradí, zda jste nechytli nějaký bacil. Oura Ring je nejen extrémně užitečný, ale také dobře vypadá. Těšit se můžete na luxusní design v 5 barevných provedeních (silver, gold, steel, rose gold, black). 

 

 

Chytrý kartáček Philips Sonicare DiamondClean

Kdo by netoužil po zdravém a zářivém úsměvu? Elektrický zubní kartáček Philips se o vaše zuby bude starat s maximální pečlivostí – díky svému vysokému výkonu zvládne až 62 000 pohybů za minutu. Navíc si můžete vybrat ze 4 režimů čištění (Clean, Deep Clean+, Gum Health a White+) a 3 různých intenzit.

Kartáček vám také řekne, jaká je ideální síla při čištění zubů (díky tlakovým senzorům), a sám se přihlásí, jakmile bude potřeba vyměnit hlavice. Krásný chrup a zdravé dásně vás neminou.

 

 

 

Chytrý termostat Ecobee

Ceny za elektřinu a plyn se rapidně šplhají nahoru, což je dobrý důvod k tomu, abyste dostali energii pod kontrolu. K tomu vám pomůže chytrý termostat Ecobee, který vám ušetří až 26 % ročních nákladů na vytápění.

Chlubí se obrazovkou s vysokým rozlišením, atraktivním designem a dálkovým senzorem, který vám umožní nastavit teplotu v jiných místnostech. Stačí ho propojit s telefonem, tabletem nebo Apple hodinkami a rázem budete mít vytápění v celé domácnosti pod palcem. 

 

 

 

Připravila: Petra Pruden

Foto: Samsung; Ember; Facebook