CoolClub pro IT odborníky

5 HR akcí v roce 2021, které byste neměli minout

12.04.2021

Rádi se vzděláváte, navštěvujete HR akce a na kvalitní networking nedáte dopustit? Máme pro vás 5 tipů na oblíbené HR festivaly a konference, které vás zabaví a zaměstnají po celý rok 2021. Program je pestrý, témata zajímavá a není nouze ani o inspirující řečníky. Pojďte si přečíst, jakých HR událostí se letos můžete zúčastnit.

 

HRstack

 

HR Summit

Mezi nejvíce očekávané události letošního roku patří oblíbený HR Summit, který návštěvníci netrpělivě vyhlíží už od minulého roku (v roce 2020 byla akce v důsledku koronavirové pandemie zrušena). Současná situace ovšem vypadá příznivě, a tak je 4. ročník HR summitu naplánován na přelom května a června roku 2021.

I letos jsou na programu samá trendy témata, která účastníky zvednou zvědavostí ze židle. Těšit se můžete na povídání o digitální transformaci a nových technologiích (automatizace, cloudová řešení, aplikace…), talent managementu nebo o důležitosti employer brandu a firemní kultury. To vše pod taktovkou hostů – Jana Klusoně, Lukáše Tótha, Tomáše Rektora a dalších.

Kdy: Květen/červen 2021

Kde: Hotel Imperial, Praha

Info: https://www.hrsummit.cz/

 

 

Firemní vzdělávání

V létě se dočkáme také třetího ročníku konference pro personalisty, která se zaměřuje na rozvoj a vzdělávání. A ani letos nebude nouze o pestrý a zajímavý program. Konference je rozdělena do tří hlavních bloků – přednášky, interaktivní workshopy a networking. Během nich budete mít příležitost poslechnout si inspirující řečníky (např. HR Managera Jysku Jana Beka, psychologa Františka Hroníka, HR ředitelku Sazky Kateřinu Lukášovou…), ale také seznámit s kolegy v rámci večerního networking u sklenky vína. Zábavné HR vzdělávání a přátelská atmosféra jsou zaručeny.

Kdy: 16. 6. 2021

Kde: Konferenční centrum GreenPoint, Praha

Info: https://www.firemnivzdelavani.eu/konference

 

 

HR Know How 2021

Další očekávanou HR akcí je také událost HR Know How 2021. Letošní ročník ponese téma HR v novém normálu a jeho start je naplánován na 23. září 2021. Konference reaguje na aktuální změny ve světě HR a jeho měnící se roli. Řeč bude o novém leadershipu, organizaci práce i pracovního prostředí, flexibilitě za doby krize nebo well-being zaměstnanců. To vše formou přednášek, interaktivních workshopů a panelových diskuzí.

Atraktivitu konference podtrhnou zajímaví řečníci a hosté, kteří se podělí o své zkušenosti a znalosti v oblasti řízení a práce s lidmi, které získali na odborných pozicích na lokálním i globálním poli svého oboru.

Kdy: 23. 9. 2021

Kde: Orea Hotel Pyramida, Praha

Info: https://hrforum.cz/akce/9-cervna-2021-konference-hr-know-how/

 

 

HRKO

Na bohatý program láká také ostravský HR festival HRKO, který by se měl uskutečnit 14. 10. 2020. Na něm se vám představí hned 6 předních personalistů z různých společností, kteří se podělí, jak se jim podařilo vybudovat úspěšnou firemní kulturu (i bez velkého budgetu). Těšit se můžete na 6 konkrétních HR postupů a výsledků. To vše zábavnou, ale informativní formou.

Pozor, pořadatelé festivalu letos představují i novinku v programu. Ve spolupráci s VŠB – Technická univerzita Ostrava rozjíždí pilotní projekt Recruitment stage, ve kterém představí 10 budoucích absolventů (formou krátkého elevator pitche). A pokud vás zaujmou, můžete je vzít do svého HR týmu. Hned a bez zbytečného čekání.

Kdy: 14. 10. 2021

Kde: Brick House, Ostrava

Info: https://hrko.cz/

 

 

EVOLVE! Summit

Na konci roku bychom se měli dočkat i 6. ročníku festivalu EVOLVE! Summit, který se ponese v duchu aktuálních změn na trhu práce a možností rychlé adaptace. Dobře fungující ekosystém firmy bude teď důležitější než kdy dřív, což chtějí organizátoři festivalu řádně zdůraznit.

Těšit se můžete na přednášky, interaktivní workshopy, prezentování case studies, výborné řečníky z Česka i Slovenska, ale také afterparty a networking, které festivalu dodají kapku neformálnosti. To vše na třech obrovských pódiích v brněnském SONO Centru.

Kdy: 11. 11. 2021

Kde: SONO Centrum, Brno

Info: https://www.evolvesummit.cz/

 

 

Připravila: Petra Pruden