CoolClub pro IT odborníky

Patříme mezi TOP 5 IT firem, během dalších 2 let chceme firmu minimálně zdvojnásobit, říká o transformaci CoolePeople Miroslav Pihorňa

06.06.2023

Už tomu bude týden, co došlo k velké změně. Společnost CoolPeople se totiž transformovala na CoolPeople Technology. O tom, co přesně to znamená, že nejde jen o prostou změnu názvu firmy, se v 18. dílu HeRoes Talk rozpovídal Miroslav Pihorňa, CEO společnosti. 

 

Heroes Talk Pihorňa

 

Na trhu IT technologií, který je už sám o sobě extrémně dynamický, se před pár dny stala velká událost. Společnost CoolPeople se rozhodla pro několik změn v rámci svého dalšího fungování a růstu. A tak ji nyní už oficiálně najdete pod názvem CoolPeople Technology.

O tom, že nedošlo pouze ke změně názvu firmy, ale že je za tím mnohem více, se v nové epizodě baví naši moderátoři Vilém a Richard s hostem, který HeRoes Talk už jednou navštívil, s Miroslavem Pihorňou, CEO CoolPeople Technology.

Těšit se tedy můžete na kompletní přehled toho, co se transformací společnosti CoolPeople vlastně mění. Co tato evoluce znamená v praxi, včetně interních i externích změn, až po to, jaké to je být CEO společnosti, která se dostala mezi TOP5 IT firem na trhu.

V čem má společnost oproti konkurenci nyní navrch? Jaký je na tuto změnu feedback od klientů, ze strany IT odborníků, ale i třeba na LinkedIn? A čeho chce společnost v horizontu 2-3 let dosáhnout?

Nový, nabušený díl HeRoes Talk je pro vás připravený právě teď na platformách:

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová