CoolClub pro IT odborníky

Trezor mění pravidla hry pro hardwarové kryptopeněženky: Ukázal novou, lepší a jednodušší

24.10.2023

Trezor, první tvůrce hardwarové kryptopeněženky, mění své portfolio. Doposud totiž firma nabízela pouze dva produkty. Proto je takové překvapení, že nová produktová řada přichází rovnou se třemi novinkami. Co můžete očekávat?

 

Novinky

 

Nové produktové portfolio nabídne hned tři produkty se společným prvkem. Jejich cílem je zjednodušit cestu ke kryptu uživatelům, kteří jsou v této oblasti naprostými nováčky.

V Trezoru se rozhodli zapracovat na svých novinkách i proto, že majitelů kryptoměn neustále přibývá. Nynějších více než 420 milionů majitelů kryptoměn se má do roku 2027 dokonce zdvojnásobit.

Prvním produktem je Trezor Safe 3. Nejdostupnější, designově velice minimalistická peněženka, bude k dispozici hned ve čtyřech barevných provedeních. Nahradí první model Trezor One a nabídne dlouho poptávanou technologii tzv. secure element čipu.

Tento nástroj pomáhá udržet v bezpečí veškerá data v peněžence v případě ztráty. Další novinkou je i USB-C konektor, kterým Trezor Safe 3 disponuje.

Dalším novým kouskem je limitovaná série Trezoru pro bitcoinové maximalisty, Trezor Safe 3 Bitcoin-only. Tímto produktem firma slaví desetileté výročí od uvedení jejich první hardwarové peněženky na světě. A z každého prodaného kusu věnuje 21 eur na podporu Trezor Academy, vzdělávací iniciativy v oblasti bitcoinu.

Trezor Keep Metal je posledním, i když pouze doplňkovým produktem celé nové řady. Zařízení slouží k zabezpečení recovery seedu peněženky, a proto je vyroben z letecké nerezové oceli. Je velmi odolný a jeho funkcí je zaznamenání klíče, který slouží k obnově kryptoměnové peněženky.

Ačkoliv v tuto chvíli nejsou produkty fyzicky k dispozici, lze je předobjednat. S odesíláním firma začne v polovině listopadu.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook