CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople a Astra Systems spojují síly v oblasti CRM a dalších specializovaných systémů

10.09.2019

Společnosti CoolPeople a Astra Systems spojují síly v oblasti CRM systémů. Akvizice významného podílu v Astra Systems je významným impulsem pro vytvoření nabídky bezkonkurenční sady CRM balíčků v cloudovém prostředí.

 

CoolNovinky

 

Astra CRM je špičkové cloudové řešení, mezi jehož klienty patří významné finanční, IT a personální společnosti včetně CoolPeople. Potvrzení těsného spojení mezi CoolPeople a Astra Systems proběhlo akvizicí významného podílu v Astra Systems a jmenováním CEO Astra Pavla Jelínka novým CTO CoolPeople.

 

Kvalitní CRM jako zabezpečení rychlého rozvoje

Astra CRM je hotový produkt na bázi nejmodernějších technologií, který do značné míry stojí za úspěchem CoolPeople na tuzemském i mezinárodním trhu za poslední dekádu. „Za největší výhodu Astra CRM považujeme fakt, že se jedná od začátku do konce o tuzemské řešení, které není na ničem a na nikom závislé. Je maximálně flexibilní pro podporu procesů dle specifických potřeb klientů, zpracování velkého množství dat a snadné integraci na další systémy,“ říká k akvizici Milan Čálek, CEO CoolPeople. „Úspěch CoolPeople je do značné míry závislý na využívání nejmodernějších technologií a neustále inovaci. Akvizicí dodavatele našeho klíčového systému si tedy zabezpečujeme další rychlý rozvoj a zároveň kupujeme technologické know-how špičkové vývojářské společnosti. Naším skromným cílem je patřit do dvou let, z hlediska obratu a dalších finančních ukazatelů, mezi TOP 3 personální agentury v ČR i na Slovensku. Posunout ze dosavadního obratu na úrovni miliardy korun daleko za metu dvou miliard korun ročního obratu,“ pokračuje Milan Čálek.

„Cílem Astra Systems je v příštím roce spustit výraznou kampaň s nabídkou balíčků Astra CRM pro české i zahraniční klienty. Bez ohledu na pevné spojení s CoolPeople a související synergie zůstává Astra Systems nezávislým vývojářským studiem, které za 15 let působení na tuzemském trhu disponuje produktem na bázi vlastních technologií a know-how,“ dodává Pavel Jelínek, CEO Astra Systems.