CoolClub pro IT odborníky

Novinky z Playstation THGS 5: Další porce zábavy

06.07.2020

Jak jsme slíbili, jsme tu s pokračováním o novinkách z The Future of Gaming Show, tentokrát spíše s menšími tituly a pár third party titulů. Mezi nimiž můžeme vidět novinky od Bethesdy, 2K a další... Které hry stojí za pozornost?

 

PlayCool

 

Další porce her, které nám představila PS5 Show, tentokrát menší tituly, s nimiž si ale můžete užít spoustu zábavy!

 

Sackboy A Big Adventure

Návrat sešívané postavičky Sackboye z Little Big Planet série, tentokrát trochu jinak. Hra láka na kombinaci plošinovky a akční adventůry ze třetí osoby s možností hraní v kooperaci dohromady až se čtyřmi hráči. Pestrobarevný svět spolu se zajímavě vypadajícími nestvůrkami vypadá opravdu lákavě. Vychází exkluzivně pro Playstation 5.

 

Destruction Allstars

Destrukční arkádové závody kombinující prvky ničivého derby a pěstního souboje. Ovládněte velkolepý prvotřídní sport pro nebezpečné řidiče! Vychází exkluzivně pro Playstation 5.

 

 

 

Kena: Bridge of Spirits

Oddworld Soulstorm

Hrdina Abe se vrací zpět na scénu. Hra byla oznámena zpět v roce 2015 jako remake Oddworld: Abe’s Exoddus. Níže se můžete podívat na ukázku, která obsahuje pár záznamů přímo ze hry. Vychází jako časová exkluzivita pro Playstation 4, 5 a PC.

 

GhostWire: Tokyo

Hra se nám představila již loni na E3 tiskovce Bethesdy se zajímavým cinematic trailerem. Nyní se nám hra konečně ukázala přímo v akci. Tokio bylo obsazeno nadpřirozenou mocí po tom, co 99% Tokijské populace zmizelo. Použijte silné spektrální schopnosti, abyste porazil paranormální hrozbu a mezitím odhalil záhadu za masového zmizení. Vychází jako časová exkluzivita pro Playstation 5 a PC.

 

Hitman 3

Třetí a zároveň poslední díl trilogie nového Hitmana. Byl nám představen trailer, který ukázal rozmanité lokace vašich budoucích misí společně s krátkým herním úryvkem, který ukazuje Agenta 47 na koktejlové párty v Dubaji. Vychází na konzole a PC.

 

Deathloop

Nová střílečka od vývojářů Dishonored, ve které smrt není únikem. Hra se odehrává na ostrově, který je v časové smyčce, a tak hlavní hrdina Colt prožívá stále dokola ten stejný den. Jako Colt se budete snažit zničit tento nekonečný cyklus a dostat se z ostrova. Toho dosáhnete jen tím, že se zbavíte 8mi cílů. Vychází jako časová exkluzivita pro Playstation 5 a PC.

 

Pragmata

Jedná se o úplně novou IP od studia Capcom, o které nám není moc známo. Trailer nám připadal inspirovaným Hideo Kojimou. Hra by měla vyjít na next-gen konzole a PC.

 

Astro’s Playroom

Zábavná plošinovka, která bude součástí samotného systému. Podle autorů se můžeme těšit na čtveřici světů, z nichž je každý inspirovaný určitou součástí konzole. Hra bude přímo stáhnuta ve vaší Playstation 5.

 

JETT: The Far Shore

Hra vás zve na mezihvězdnou cestu, abyste našli potenciální útočiště pro lidstvo, které je na pokraji vyhynutí. Vychází exkluzivně pro Playstation 4 a 5, během zimy 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=fDPu9bwZc2k

 

Godfall

Moderní akční fantasy RPG, která přinese hromadu vybavení a brutální soubojový systém. Vychází pro Playstation 5 a PC.

 

Solar Ash Kingdom

Cesta neskutečně živým a vysoce stylizovaným světem naplněným tajemstvím. Vychází jako časová exkluzivita pro Playstation 5 a PC.

 

Little Devil Inside

Akční RPG s prvky přežívání zasazené do atmosférického polo otevřeného světa. Vychází pro Playstation 4, 5 a PC

 

NBA 2K21

Oznámení nového NBA 2K21, který nám dal příležitost podívat se na jednu z prvních sportovních her nové generace konzolí. Hra by měla vyjít jak na současných, tak i na next-gen konzolích.

 

Bugsnax

Hra je umístěna na ostrově, který umožní hráčům chytat a zkrotit stvoření, která se podobají kombinaci občerstvení a hmyzu

 

 

Připravil: Petr Svoboda

Foto: steamcomunity.com a archiv výrobců