CoolClub pro IT odborníky

Henry Cavill končí v seriálovém Zaklínači

09.11.2022

Henry Cavill se po oznámení, že role Geralta z Rivie připadne právě jemu, nesetkal ze strany fanoušků s pozitivními ohlasy. Henry snad všechny přesvědčil o opaku a jeho výkon předčil veškerá očekávání. Dnes si bez něj novou adaptaci seriálového Zaklínače neumíme představit. Bohužel čtvrtá série bude bez něj. Jaké jsou důvody a kdo místo něj osedlá Klepnu?

 

Novinky

 

Důvody, proč Henry Cavill končí s rolí Řezníka z Blavikenu nejsou zcela známé. Možným důvodem je to, že Henry podepsal smlouvu na natáčení nového Supermana, takže mu nezbude čas. Fanoušci si ale myslí, že je vše jinak a že herec už nemá sílu bojovat s adaptací od Netflixu, který se v některých ohledech vymyká knižním předlohám.

Větším překvapením je to, že už se ví, kdo Henryho Cavilla v roli Geralta vystřídá. Pokud se do té doby nic nezmění, tak by ho ve čtvrté sérii měl zvárnit Liam Hemsworth.

To se fanouškům opět moc nezamlouvá. Nejen na Facebooku se rozjely bujaré diskuse, kde fanoušci vyjadřují nesouhlas s touto razantní změnou.

Je jasné, že přeobsadit hlavní postavu v již rozpracovaném seriálu je těžké. Obzvlášť pro nastupujícího herce. Nicméně to nezastavilo fanoušky nejen na Facebooku a rozjely se bujaré diskuse, kde vyjadřují nesouhlas s touto razantní změnou.

Nejlepší bude počkat a nesoudit dopředu. Kdo ví, třeba Liam všem vybije zrak přesně tak, jako Henry v první sérii.

 

 

Připravila: Karolína Farná