CoolClub pro IT odborníky

„Orientujte nábor na kandidáta a ptejte se, jak vám nástroje mohou pomoci,“ vzkazuje Štěpán Bartyzal

11.04.2023

HeRoes Talk slaví své první kulaté výročí, 10. epizodu. A jak jinak než rozhovorem s dalším hostem. Tentokrát se na horké místo posadil Štěpán Bartyzal, zakladatel a tvůrce náborových softwarů recruitis.io a onbordee.io. Přestože Štěpán patří mezi přední osobnosti českého HR, jeho začátky v oboru, jak sám říká, byly samostudijní. Co ale světu HR a recruitmentu přinesl a proč pro nábor vůbec nějaké nástroje používat? Zjednodušují skutečně recruiterům jejich práci?

 

Podcast

Štěpán Bartyzal HeRoes talk

 

Štěpán Bartyzal se podílí na směřování digitalizace českého HR vývojem ATS náborového a současně preboardingového a onboardingového nástroje. Jak se k tomuto ale dopracoval? A jak vypadal svět HR v době, kdy začínal, oproti tomu, jak vypadá dnes?

Středobodem dnešního dílu jsou především technologie. Proto se Vilém s Richardem tentokrát ptají na to, jak tyto HR nástroje vlastně fungují, co recruiterům přináší, popřípadě, jaké jsou jejich nevýhody. Není vlastně lepší používat „starý dobrý Excel“? Jak moc je důležitá zpětná vazba ve fázi náboru, ať už pro recruitera či kandidáta?

Nenechte si ujít další nadupanou epizodu, která se zabývá momentálně velmi žhavým tématem digitalizace a automatizace procesů, 10. epizoda HeRoes Talk je k dispozici právě teď:

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová