CoolClub pro IT odborníky

Žhavé novinky z herního světa: Hra ze Stranger Things, PlayStation 5 i McDonald´s křeslo

24.11.2022

Žhavé novinky z herního světa: Hra ze Stranger Things, PlayStation 5 i McDonald´s křeslo

Máme pro vás herní novinky, které se vzájemně hezky doplňují. Jak? Ve virtuální realitě by měla vyjít hra ze světa Stranger Things. Pokud si během hraní budete chtít sednout, McDonald´s vám nabízí nové herní křeslo s originálním designem. Až vás seriálový svět přestane bavit, můžete si zahrát něco jiného na novém modelu PlayStationu 5. Zajímá vás víc?

 

Novinky

 

Hra ze světa Stranger Things

Je to skutečně tak - během příštího roku by měla vyjít hra ze světa Stranger Things, určená pro virtuální realitu. Začátkem listopadu to oznámil Netflix společně se studiem Tender Claws. A co se o hře zatím ví? Hrát budete za Vecnu, hlavního antagonistu čtvrté řady seriálu. V kůži Vecny se vydáte na průzkum neznámých světů a pokusíte se pomstít hlavním hrdinům seriálu. 

 

Nový PlayStation 5

Pokud virtuální realita není nic pro vás a máte radši hraní na konzolích, můžete se těšit, příští rok by se měl PlayStation 5 dočkat nové verze. Vylepšený kousek by měl disponovat odnímatelnou mechanikou, kterou bude možné dokoupit zvlášť, což sníží pořizovací cenu konzole. Dále by nová verze konzole měla mít kompaktnější provedení a nový design. K prvním zákazníkům by se tato verze PlayStationu měla dostat v průběhu září.

 

Herní křeslo

Pokud si během hraní vašich oblíbených her budete chtít sednout, tak McDonald´s přichází se zcela novým produktem: vlastním herním křeslem! Konkrétně se jedná o cenu v soutěži pro obyvatele Velké Británie, takže my z Česka máme smůlu. Je to ale velká škoda, protože křeslo láká originálním žluto-černým designem. Křeslo se jménem McCrispy se vyjímá díky doplňkům, jako je držák na hranolky, box na burger a nechybí ani otvory na omáčky! Můžeme doufat, že podobná soutěž proběhne i u nás.

 

 

Připravila: Karolína Farná