Nový týden značí další, 3. epizodu podcastu HeRoes Talk. Dnes o personalistice a recruitmentu, ale zase z trochu jiného soudku. HR manažerka Ambiente a dnešní host, Tereza Kučerová, se rozpovídá o tom, jakým způsobem funguje HR v gastro odvětví. Které trendy jsou v Ambiente provozovnách žhavé téma a co je jejich aktuálně největší novinkou?
Podcast
Tereza Kučerová má za sebou 12letou HR praxi v českých nekorporátních, řekněme, službových firmách, HR v gastronomii si ale zamilovala a zakotvila právě v tomto oboru.
V podcastu HeRoes Talk se s naším moderátorským duem baví o digitalizaci procesů v rámci Ambiente, vyjmenuje i některé významné aplikace, které nyní implementují nebo zásadní novinku, která by mohla jít naproti efektivnějšímu a lépe fungujícímu náboru nových talentů.
Tereza také sdílela, jakým způsobem si tzv. „tvoří vlastní zaměstnance“, co to znamená? Jak s Ambiente zamával Covid, s jakými změnami se museli potýkat nebo jakým způsobem s uchazeči vedou pohovory?
Tak už neváhejte a poslechněte si nejnovější díl HeRoes Talk na jedné z následujících platforem: