CoolClub pro IT odborníky

OpenAI přichází na Slack: Ušetří čas v hromadě nepřečtených zpráv

05.04.2023

Zatím jen skrz čekací listinu je textový generátor OpenAI připraven k vašim službám na komunikační platformě Slack. Pomůže vám neztratit se v hromadě nepřečtených zpráv, ale poradí i s odpověďmi.

 

Novinky

 

Společnosti se dnes předhánějí v tom, která z nich bude mít ve svém portfoliu spolupráci s umělou inteligencí. S novinkou, která využívá textový generátor OpenAI, nyní přichází platforma Slack.

Tato oblíbená cloudová platforma pro komunikaci pomáhá týmům spolupracovat efektivněji. Pomocí funkcí jako jsou chatovací místnosti, soukromé zprávy, sdílení souborů nebo video chaty usnadňuje komunikaci mezi členy týmu a umožňuje spolupracovat na projektech a úkolech ve skupinách.

Má to ale jeden háček – příliš mnoho chatovacích vláken nebo účastníků v diskuzi znamená příliš mnoho potenciálních zpráv. A v nich je jednoduché se ztratit, pokud jste se od Slacku museli na čas vzdálit. Jenže co s desítkami nepřečetných zpráv, abyste věděli všechno podstatné, ale zároveň u nich nestrávili hodinu navíc?

Donedávna neřešitelnou věc nyní bere do svých rukou umělá inteligence. Textový generátor ChatGPT totiž projde celou konverzaci za vás a dá vám výstup toho, co se řeší, abyste mohli reagovat. Kromě toho vám však umělá inteligence na Slacku pomůže s rešerší při řešení různých problémů nebo s vymýšlením nového projektu.

Máte-li zájem o novou vychytávku na Slacku, zalistujte se na čekací listině. Pozor – možnost je zatím dostupná jen omezenému počtu uživatelů.

 

 

Připravila: Alena Čálková