CoolClub pro IT odborníky

Squid Game, seriálový fenomén z roku 2021, nyní opět v nové podobě, buďte součástí

10.03.2023

V posledních letech se virtuální realita stává populárnější, a tak se Netflix a Sandbox VR rozhodli využít příležitosti. Spojili své síly a vytvořili novou virtuální realitu, která bude inspirovaná hitem streamovací platformy Netflix – seriálem Squid Game.

 

Novinky

 

Přichytili jste se při sledování seriálu Squid Game, že by bylo zajímavé být součástí? Jak byste se asi na místě jedné z postav rozhodli právě vy? Nyní máte příležitost zažít hry ze seriálu na vlastní kůži a dobrá zpráva je, že nepůjde o život, ta horší už, že ani o finanční výhru!

Netflix a Sandbox VR uzavřeli partnerství, aby vytvořili inovativní zážitek ve virtuální realitě. Umožní tak fanouškům zažít známé herní situace z dechberoucího seriálu Squid Game, který na Netflixu v roce 2021odstartoval naprostou smršť sledovanosti.

Projekt bude uveden ve virtuální realitě, která je kompatibilní se všemi platformami. Uživatelé si tak mohou užívat tento nový projekt hned na několika zařízeních a zúčastnit se tak her inspirovaných známými scénami seriálu, přímo ve Squid Game Arena. Na účastníky budou čekat arkádové hry, bojové sporty, ale i další aktivity.

Ačkoliv bude nový projekt zajímavý a zábavný, jak už bylo řečeno, peníze zde žel nevyhrajete. Projekt se zaměřuje především na unikátní zážitek, a ne na výhru. Uživatelé budou moci získat virtuální odměny za úspěšné dokončení her, ale žádné finanční odměny na ně nečekají.

Toto nové dobrodružství by mělo být uvedeno na trh už brzy. Přestože vás nečeká peněžitá odměna, jedná se i tak o skvělou příležitost pro  skalní fanoušky úspěšného seriálu Squid Game.

 

 

Připravila: Petra Sauerová