CoolClub pro IT odborníky

Zažil jsem transparentní mzdovou politiku a je to těžké. Závist v tom hraje svou roli, sdílí svou zkušenost David Říha

30.05.2023

Připravte se na vzrušující rozhovor, který vás vtáhne do světa recruitmentu. Hostem 17. epizody HeRoes Talk se stal David Říha, Recruitment a Employer Branding Partner ve společnosti FTMO. Je za něj těžší hiring v IT nebo marketingu? Co je pro něj ten nejlepší HR nástroj, respektive používá vůbec nějaký? Co říká na mzdovou transparentnost na Slovensku vs. v Česku? 

 

Heroes Talk a David Říha

 

Naproti Vilémovi s Richardem se tentokrát posadil David Říha, Recruitment a Employer Branding Partner ve společnosti FTMO. David se nyní věnuje internímu náboru IT odborníků, ale pracoval také v agentuře, v čem vnímá ten největší rozdíl?

Přiznává, že nábor IT není jednoduchý. Nyní nově hiruje i marketingové pozice a říká, že teprve to je výzva s velkým V. Přestože by si kdekdo mohl myslet, že markeťáků je mnoho, je opravdu tolik těch kvalitních? A přišel by David Říha na pohovor, pokud by dopředu neznal mzdu?

V 17. díle se mihlo mnoho zajímavých témat, která se navíc týkaly i duševního zdraví, popřípadě vzhledu, co je v dnešní době trendy a jaké benefity očekávají kandidáti.

Připravte si sluchátka a získejte novou dávku motivace a nápadů ve svém oboru, nový HeRoes Talk najdete na následujících platformách:

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová