CoolClub pro IT odborníky

5 nejočekávanějších pořadů Netflixu je tu!

04.10.2022

Netflix nedávno uspořádal globální akci Tudum, na níž představil své novinky. Žhavé tipy na novinky, které vyjdou v následujících měsících, a které si nesmíte nechat ujít, vám právě přinášíme!

 

Novinky

 

Během pěti událostí, odehrávajících se během celého dne, přinesl Netflix fanouškům nové upoutávky, klipy a oznámení týkající se více než 120 seriálů, filmů a her. Přiblížíme vám nejlepších pět z nich.

 

The Crown

Pátá série oblíbeného seriálu o životě a vládě královské rodiny vyjde 9. listopadu 2022. Bude se jednat o první sérii, která bude vydaná po smrti královny Alžběty II.

 

Extraction 2

Chris Hemswort a režisér Sam Hargrave se vracejí do Extraction 2. Těšit se můžete na skvělé herecké výkony, ohromující práci kaskadérů a dvakrát více akce než v prvním díle. Během natáčení byla dokonce použita skutečná helikoptéra, která přistála na jedoucí vlak!

 

Squid Game

Jediným větším oznámením bylo vydání smazané scény z první série, která by nám měla prozradit více o původu tajemného Front Mana. Bohužel, více informací ani datum, kdy se dočkáme druhé série, Netflix nezveřejnil. Avšak podle známých informací se objeví několik známých tváří, jako na příklad hlavní postava Gi-hun i samotný Front Man.

 

You

Čtvrtá série vyjde v netradiční podobě. Bude rozdělena na dvě části. První vyjde 10. února. Přesně včas na naladění té správné Valentýnské nálady. Druhá část vyjde 10. března 2023. Z toho, co víme z minulé série, se Joe odstěhoval z předměstí a začal nový život jako profesor na vysoké škole.

 

The Witcher: Blood Origin a The Witcher

Kdo se těší na návrat Řezníka z Blavikenu si bude muset počkat až do příštího roku. Přesné datum vydání třetí série není známo. Ale nezoufejte, Netflix přichází s novou mini sérií The Witcher: Blood Origin's, která vyjde 25. prosince 2022!

Jedná se o adaptaci knižní série Andrzeje Sapkowského. Tento prequel se odehrává 1200 let před událostmi Zaklínače. Skládá se ze čtyř epizod, během kterých budeme svědky stvoření vůbec prvního Zaklínače a událostí vedoucích ke „konjunkci sfér“.

Mimo tento výběr je v plánu pokračování Enoly Holmes a další filmy na příklad Heart of Stone, The Old Guard, Slumberland a mnoho dalších.

 

 

Připravila: Karolína Farná