CoolClub pro IT odborníky

Hyperproduktivita je jeho druhé jméno: Lenovo představilo dvou obrazovkový notebook

17.01.2023

Lenovo před pár dny představilo světu novinku v podobě špičkového notebooku Yoga Book 9i. Oproti klasickému škeblovému nabízí tento notebook všestrannost dvou obrazovek, nepřeberné funkce ve více režimech a zároveň vynikající možnosti zábavy.

 

Novinky

 

Jednou z nich je špičkový notebook Yoga Book 9i, který oproti tomu klasickému škeblovému, nabízí všestrannost dvou obrazovek, nepřeberné funkce ve více režimech a zároveň vynikající možnosti zábavy.

Yoga Book 9i je poháněný nejnovější generací procesorů Inter Core™, aby uživatelům umožnil využít výhod plnohodnotného notebooku spolu s flexibilitou a potenciálem dvou obrazovek pro práci na více úkolech najednou. Je konstruován tak, aby poskytl bezproblémovou komunikaci v širokém spektru aplikací a minimalizoval dopad na rychlost odezvy, výdrž baterie či konektivitu.

Lenovo své uživatele snažilo ohromit mimořádně živými barvami, ostřejším kontrastem a bohatšími detaily obrazu. Ve spojení s prostorovým zvukem a 360° otočným soundbarem si zákazník může vychutnat vynikající zážitek.

 

 

Zařízení umožní surfovat na dvou různých webech, na dvou plnohodnotných obrazovkách najednou. Dva displeje vám hravě poslouží, i v případě, že potřebujete pracovat na dvou samostatných souborech současně.

V případě, že je pro vás důležité sledovat zpětně či distančně přednášku a u toho si vést poznámky, pak je toto řešení to pravé. To samé platí i pro prezentaci a například odpovídání na související otázky v chatu a mnoho dalšího. Yoga Book 9i má zkrátka opravdu velký potenciál, ať už jde o práci, učení, streamování, tvorbu či hraní lehkých her.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Lenovo.com