CoolClub pro IT odborníky

"Veďte nábor tak, aby kandidát odcházel s pocitem, že u vás chce pracovat," říká Martina Maričová, manažerka podpory lidských zdrojů v České televizi 

28.03.2023

HeRoes Talk ve svém 8. díle přivítal Martinu Maričovou, manažerku podpory lidských zdrojů v České televizi. Ve svém oboru se pohybuje velmi dlouho, v čem vidí největší rozdíl? Jaké role se podle ní hledají nejlépe? A jaká otázka při výběrovém řízení prozradí o kandidátovi nejvíc? To a další tipy se dozvíte v novém díle našeho podcastu. 

 

Podcast

Martina Mariová - HeRoes Talk

 

Martina Maričová se ve světě HR a Recruitmentu pohybuje přes 30 let. Nyní působí na pozici manažera podpory lidských zdrojů v České televizi, kde má na starosti nábor pozic ze všech směrů. Mylně byste si ale mysleli, že hledá pouze moderátory nebo kameramany. Největší změnu v oboru vidí v digitalizaci a přechodu od papírů k automatizaci. 

S Vilémem a Richardem se v další epizodě HeRoes Talk principům náboru v oblasti médií. Dojde na témata umělé inteligence a sociálních sítí, na benefity i na to, co dnes kandidáti sami vyžadují. Je možné jim vyhovět? A jak má vypadat správný onboarding nebo-li adaptace zaměstnance? Zaznělo toho ještě mnohem více!

Proto nezapomeňte žhavit jednu z podcastových platforem, na které je v tuto chvíli HeRoes Talk připraven k poslechu: