CoolClub pro IT odborníky

SkyShowtime v Česku: Nová streamovací platforma nejen pro fanoušky Top Gun

25.11.2022

Pokud vám jsou streamovací platformy jako Netflix, HBO nebo Disney+ malé a trávíte spoustu času hledáním toho pravého pořadu, pak přesně pro vás je tu nová streamovací platforma SkyShowtime. Dorazí v únoru a potěší nejen fanoušky Top Gunu, Jurského světa nebo Star Treku.

 

Novinky

 

V únoru 2023 začne na českém i slovenském trhu fungovat SkyShowtime. Streamingová služba uvede premiéry filmových trháků z produkce Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animations nebo Sky Studios. Platforma ale plánuje natáčet i svou vlastní tvorbu.

„Po úspěšném spuštění v zemích severní Evropy a Portugalsku je pro nás expanze na tyto významné trhy a zpřístupnění SkyShowtime ještě většímu počtu lidí v celé Evropě důležitým milníkem,“ uvedl při této příležitosti výkonný ředitel SkyShowtime Monty Sarhan. 

Šéf služby Monty Sarhan uvedl, že se na SkyShowtime ročně objeví přes 30 filmů a 30 seriálů. Těšit se mimo výše zmiňované filmy můžete těšit na seriály jako CSI, NCIS, Zákon a pořádek, Dr. House, Dexter nebo Downton Abbey.

Cena se stále upravuje podle ekonomické situace na trhu. Nicméně se snaží držet krok se streamovacími giganty jako je Netflix a cena se pohybuje přibližně v rozmezí od 5-7 eur (120-170 Kč).

 

 

Připravila: Karolína Farná