CoolClub pro IT odborníky

Zjistěte svou aktuální cenu na trhu IT díky prémiové službě na CoolJobs Social

25.05.2021

CoolPeople posouvají transparentnost nabídek o level dál. Nejenže u každé z nich vidíte výši odměny a další detaily, jak jste byli doposud zvyklí, nyní v uživatelském profilu zjistíte i svou aktuální cenu na trhu. Na základě dat a kombinací skills se vám následně zobrazí vaše ideální mzda. Unikátní tool dokáže ihned vypočítat rozmezí na MD i HPP. Stačí si vytvořit profil na kariérním portále CoolJobs Social a otevřou se vám prémiové služby, bez jakýkoliv poplatků.

 

CoolJobs ceny

 

Unikátní funkci, která je uzpůsobena na každého uživatele zvlášť, předcházel rozsáhlý a detailní průzkum trhu a cílové skupiny. Na základě dostupných i předchozích dat vypočítá výši vašeho platu. Nejedná se tedy o pouhý benchmark průměrných cen. Výpočet pracuje s konkrétním profilem IT odborníka. Díky tomu si každý IT specialista ověří a bude znát své aktuální postavení na trhu. 
 
Prémiová služba se uživatelům otevře ihned po registraci. Ve svém profilu bude mít registrovaný uživatel možnost nastavit 3 nejoblíbenější a nejvytěžovanější technologie, na kterých pracuje, svou lokalitu a možnost remote. 
 
 
Díky registraci získáte i další výhody:
  • messaging ohledně zakázky přímo s recruiterem
  • přehled reakcí na pozice s detaily (stav, poznámky, datum pohovoru, jméno Sourcing Managera)
  • možnost notifikací přímo do svého zařízení
  • výběr jazyka 
 
Kariérní portál pro IT CoolJobs Social prošel nedávno velkou změnou. Od ostatních se primárně odlišuje tím, že nabízí uživateli největší počet aktuálně volných pozic v IT na trhu, více možností, transparentnosti, informací a svobody výběru při hledání nových příležitostí. Navíc obsahuje prvky sociální sítě, na které je uživatel zvyklý a dokáže se v intuitivním prostředí rychle a efektivně zorientovat.