CoolClub pro IT odborníky

5 nejlepších novinek streamovacích služeb. Tohle musíte vidět!

05.05.2023

Platíte si a neustále otvíráte všemožné streamovací platformy a pořád ne, a ne najít to, co byste chtěli sledovat? Přicházíme s nadupanými tipy napříč hned několika službami. Jaro ve své plné síle stále ještě nepřišlo, a tak ještě využijte chladných zamračených dní ke zhlédnutí toho, co za to opravdu stojí.

 

Novinky

 

Jste fanoušky Netflixu a čekáte na tipy právě z této platformy? Nenechte si ujít politické drama s názvem Diplomatické vztahy. V rámci seriálu o 8 epizodách dostanete možnost sledovat život diplomatky, která se snaží v době mezinárodní krize zvládnout svou ostře sledovanou pozici velvyslankyně ve Velké Británii, spolu s divokým manželstvím se slavným politikem. V hlavní roli nečekejte nikoho jiného než Keri Russell.

HBO s novinkami na své platformě dost často váhá nebo nepřichází s takovými trháky, tentokrát ale nezaspali. Právě totiž svým uživatelům zpřístupnili novou, 3. řadu seriálu Dave a poslední 4. řadu fenomenální dramedy s názvem Barry.

Zatímco Dave je neurotický muž z předměstí, který přesvědčil sám sebe, že jeho osudem je stát se nejlepším rapperem všech dob, Barry je zabiják ze středozápadu, kterému se zalíbí herecká scéna LA natolik, že se rozhodne změnit směřování své kariéry.

Apple TV+ chce pro změnu své uživatele zaujmout romantickou komedií Ghosted. Ta pojednává o nádherné tajné agentce Sadie, do které se bezhlavě zamiluje Cole.  Ten ale než se naděje, musí prchat před všemožnými zabijáky a vydává se tak s nádhernou Sadie na společné globální dobrodružství. V hlavní roli se můžete těšit na Anu de Armas a Chrise Evanse.

A na závěr nelze opomenout ani Disney Plus, který konečně uvedl Říši světla, tedy odkládaný oscarový snímek Sama Mendese, který měl sbírat jednu nominaci za druhou, což se nakonec tak úplně nekonalo.

Drama z roku 2022 pojednává o manažerce jedinečného kina, která bojuje nejen se svým mentálním zdravím, ale i s nadřízeným. Celou situaci ale změní vztah, který naváže s černošským zaměstnancem, který to ale v Anglii 80. let nemá tak úplně jednoduché.

 

 

Připravila: Petra Sauerová