CoolClub pro IT odborníky

Kde se vzdělávat na začátku roku? Navštivte konference itSMF 2019 a DevOpsDays Prague 2019!

06.01.2020

Také jste vstoupili do nového roku s předsevzetím, že na sobě budete pořádně pracovat? S hubnutím či výukou cizího jazyka vám sice nepomůžeme, s nápady na vzdělávání však ano – máme pro vás totiž tip hned na dvě zajímavé konference z oblasti IT.

 

Novinky

 

itSMF 2019

Kdy? 23. - 24. ledna 2020

Kde? Cubex Centrum Praha

Kde lze najít více informací? Na webu konference.

Kolik stojí vstupné? Základní vstupné stojí 6.900 Kč, najdeme zde však hned několik slev (například pro členy itSMF či členy CACIO).

Již na konci ledna proběhne 14. ročník konference itSMF Czech Republic, která bude zaměřena na správu IT služeb. Letošní téma ponese název „ITIL a ITSM inspirující“. Dvoudenní program je přímo nabytý zajímavými výstupy. Řeč bude například o ITIL 4 či DevOps, kromě přednášek se navíc můžete těšit na workshopy či panelové diskuse.

Navíc zde vystoupí celá řada expertů, včetně těch zahraničních. Zmínit můžeme například jména jako Roman Jouravlev, Vladimír Dzurilla, Paul Wilkinson, Vladimír Kufner či Daniel Jasník.

Proč tedy konferenci navštívit?

Kromě nejnovějších znalostí o trendech či osvědčených postupech získáte i informace o tom, kam odvětví směřuje. Seznámíte se také s předními dodavateli ITSM nástrojů a budete mít možnost setkat se s dalšími odborníky z daného oboru.

 

 

DevOpsDays Prague 2020

Kdy? 18. a 19. března 2020

Kde? Konferenční centrum City (Praha 4 –Nusle)

Kde lze najít více informací? Na webu konference.

Kolik stojí vstupné? Konference nabízí hned několik druhů vstupenek. Za nejlevnější zaplatíte 1 000 Kč, za nejdražší pak 5 000 Kč.

Naším druhým tipem je konference s názvem DevOpsDays Prague 2020. Jedná se o vůbec první konferenci DevOpsDays v Praze. Ačkoli se jedná teprve o první ročník, má konference podle nás slušný potenciál stát se skvělou vzdělávací akcí. Jak už samotný název napovídá, tématem konference bude DevOps. Mezi odborníky, kteří zde vystoupí, patří například Kris Buytaert či Bernd Erk.

Proč se zúčastnit?

Přijďte se dozvědět zajímavé informace z oblasti DevOps a seznámit se s novými lidmi. Velkým pozitivem je i poměrně přátelská cena. A mimo jiné – nejste ani trochu zvědaví, jaký první ročník této konference bude? Tak co, už si rezervujete místo v diáři?

 

 

 

Připravila: Martina Opravilová 

Foto: Shutterstock a archiv pořadatelů