CoolClub pro IT odborníky

6 žhavých novinek na HBO Max a Netflix, které musíte vidět

06.12.2022

Streamovací platformy HBO Max a Netflix mají opět řadu novinek, na které se můžete podívat. Čekají na vás filmy v čele s Mužem v ohni nebo Diabolikem. Pokud nejste fanoušky „akčňáků“, má pro vás Netflix film Snivokraj, který vás vezme do říše snů.

 

CoolMovie

 

HBO Max

Diabolik

Děj tohoto akčního filmu se dehrává v 60. letech 20. století. Ve smyšleném městě Clerville se očekává příjezd lady Kantové, která s sebou má přivést růžový diamant. To samozřejmě tajemného gangstera, který se skrývá pod jménem Diabolik zajímá a pokouší se přijít na způsob, jak diamant získat. To se neobejde bez nebezpečí a nástrah, protože policie mu je v patách!

 

Equalizer

Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington samotáře McCalla. Bývalý člen elitní vojenské jednotky, který předstíral svou smrt se jednoho dne rozhodne pomoci mladé dívce Teri (Chloe Grace Moretz), která je v ohrožení ruské mafie.

Tím se spustí řada na sebe navazujících událostí, které dělají z The Equalizer skvělý akční thriller, u kterého nezůstanete klidní.

 

Muž v ohni

Creasy (Denzel Washington), agent CIA ve výslužbě se nechá přesvědčit a přijme práci v Mexiku, kde má sloužit jako ochranka malé americké dívky Pity (Dakota Fanning). Tu ale unesou místí gangsteři, a tak nezbývá nic jiného než se vydat na její záchranu.

Podaří se mu dostat až k šéfovi gangsterské organizace? A jak se celý případ únosu vysvětlí?

 

 

Netflix

Clausovi 2

Vánoce se blíží a s tím i vánoční filmy. K několika vánočním novinkám se řadí i druhý díl belgického rodného fantasy Clausovi. Pokračování dál rozvíjí příběh o chlapci, který nesnáší Vánoce a zjistí, že jeho dědeček je Santa Claus.

Na chlapci, který se jmenuje Jules, tak stojí velká zodpovědnost. Musí včas rozvést dárky a nejen to, dostal dopis od jedné dívky, která si přeje jediné: aby se její rodiče vrátili k sobě.

 

 

Snivokraj

Film vznikl pod vedením zkušeného Francise Lawrance, kterého můžeme znát i díky Hunger Games. Tento fantasy příběh, ve kterém se hlavní role ujal Jason Mamoa nabídne vysoko rozpočtovou podívanou. Film doprovází skvělé umělecké ztvárnění, co se týče hereckých výkonů, kulis, hudby, ale i triků.

Už podle názvu film pojednává o snových světech, kterými vás bude provádět mladá dívka Nemo (Marlow Barkley), která se zrovna snaží vyrovnat se smrtí svého otce.

Shodou náhod se jí podaří vstoupit do světa snů, kde spolu s Flipem (Jason Mamoa) cestují napříč sny a zároveň utíká před nočními můrami, které ji pronásledují a stále doufá, že se setká se svým otcem (Kyle Chandler).

 

Irský zázrak

Letošní novinka s hvězdným obsazením nám nabízí psychologické drama Irský zázrak. Děj se odehrává v roce 1862 a sleduje příběh zdravotní sestry Lib Wright (Florence Pugh), která je povolána do irského Midlands, aby ošetřila 11letou dívku Annu.

Tato dívka není nemocná, ale tvrdí, že již čtyři měsíce jedla pouze nebeskou manu, která ji dokáže zasytit.

 

 

Tip! Prsteny moci přilákaly 25 milionů diváků. Staly se nejsledovanější premiérou Amazon Prime

 

 

Připravila: Karolína Farná

Foto: www.01distribution.it; Shutterstock