CoolClub pro IT odborníky

PlayCool

Cestu českých videoher dokumentuje seriál Game Story

Zajímá vás vývoj českého herního světa až do dnešní podoby? Game Story slibuje nezapomenutelný a strhující zážitek. Dokumentární seriál tď najdete na iVysílání České televize.

Helldivers 2: Šílená, těžká a neskutečně zábavná kooperativní herní pecka

Toužíte po epické herní zábavě s přáteli? Pak vsaďte na Helldivers 2: Hru, která vás vtáhne svou zběsilou akcí i humorem plným satiry.

Tohle si nesmíte nechat ujít, PlayStation 5 Pro dorazí ještě letos

Gaming masteři moc dobře ví, že se v roce 2024 mohou těšit na nástupce Nintendo Switch. Nyní ale vyplouvá na povrch, že se chystá letošní uvedení i neméně očekávaného PlayStationu 5 Pro.

Únor sype jeden herní hit za druhým, připravte se na gaming maraton

Únor se zdá být pro gamery naprostým rájem, čeká je jeden hit za druhým. Máme pro vás 6 tipů na ty nejzajímavější tituly, které by vám měly projít rukama.

PlayStation Portal je nyní k dispozici v České republice a je o něj vělký zájem

Konkurence na poli gaming vybavení je krutá. V ohledu handheldů jasně vede Nintendo a u kapesních PC zase Steam Deck. Proto se PlayStation rozhodl vsadit na jinou kartu.

Největší české pecky gamingu pro rok 2024

Rok 2024 je před námi a má toho i ve světě gamingu mnoho co nabídnout. Máme pro vás tipy na ty nejzajímavější hry z dílen českých tvůrců.

Co si teď rozhodně zahrát? Herní Oscary roku 2023!

Rok 2023 pro gamery rozhodně nebyl zklamáním. Jednalo se totiž o jeden z nejnabitějších herních roků za posledních pár let. To dokazuje i vyhlášení tzv. herních Oscarů. Který titul vyhrál?

GTA 6 stojí miliardy. Bude nejdražší hrou všech dob?

GTA 6 vyjde až v roce 2025, přesto už teď vzbuzuje ohromnou pozornost. Na YouTube se před pár dny předčasně objevil trailer na hru Grand Theft Auto VI a nyní už má přes 126 milionů zhlédnutí.

Netflix přidává do své sbírky nové hry, včetně adaptace seriálů

Od loňského srpna si na Netflixu mohou jeho předplatitelé zahrát hry. Netflix nyní přichází s další desítkou herních titulů, mezi nimi je například i legenda Money Heist.

Populární PlayStation 5 v novém kabátku. Má co nabídnout?

PlayStation 5 má za sebou tři úspěšné roky. Nyní konzole Sony přichází s inovovanou podobou. Neoficiálně nese název PS5 Slim, protože design je tenčí a lehčí. Má ale, kromě změn designu co nabídnout?

Ubisoft konečně vyslyšel fanoušky Assassin’s Creed: Mirage přišel jako na zavolanou

Ubisoft, tvůrce Assassin‘s Creed, vyslyšel fanoušky a vydal nový titul Mirage. Hra reflektuje kritiku hráčů, kterým chyběl původní kompaktní a detailnější herní svět s plížením asasínů ve stínech. Podařilo se to?

Developeři už pracují na dalším titulu: je GTA 6 na dosah ruky?

Obvykle vývojářská skupina pracující na jedné hře nezačíná nic dalšího, dokud není hotovo. Developeři doposud vyvíjející GTA 6 nyní pracují na kovbojce Red Dead Redemption. Co to vypovídá o GTA 6?

Nejočekávanější hra roku je tu. Starfield nabídne epický vesmír, ale nudné cestování

Nejočekávanější hra letošního roku je tady. Starfield z dílny amerického studia Bethesda nabídne epickou výpravu do hlubin vesmíru. Těšit se mohou zejména fanoušci RPG na naleštěnější a trochu lepší klasiku tohoto amerického tvůrce. Je to hra pro každého?

Návrat do devadesátek: 6 nejoblíbenějších počítačových retro her

Vraťte se s námi do doby, kdy byla každá nová hra jedinečná. Vzpomeňte si na své nejoblíbenější retro počítačové hry ze zlatých devadesátých let, u kterých jste strávili nejedno odpoledne. Najdete ve výběru i svého favorita?

Diablo IV: Temná a dlouho očekávaná pekelná zábava je konečně tady

Vyhledáváte rádi skoro až pekelnou zábavu? Pak jistě znáte populární herní sérii akčních role-playing her Diablo. Od posledního vydání uběhlo už 11 let. Nyní konečně spatří světlo světa další pokračování, Diablo IV. Proč se do toho pustit a na co se těšit?

Přichází nová Forza Motorsport! Microsoft oznámil datum vydání i to, co můžete očekávat

Fanoušci závodních her se jistě už nemůžou dočkat. Microsoft konečně oznámil datum, kdy nová serióznější Forza Motorsport spatří světlo světa. Kdy to tedy bude a co můžete očekávat?

5 nejžhavějších gaming tipů na červen: Bojovky, RPG, závody a dobrodružství čekají

Červen už sice patří k letním měsícům, ale ti největší fanoušci si ani tak nenechají ujít žádnou z nejnovějších gaming novinek. A že je, na co se těšit. My dnes přinášíme 5 nejžhavějších tipů.

3 nejlepší kapesní herní konzole roku 2023

Je gaming váš koníček? Způsob, jak si nejlépe odpočinete od povinností všedního dne? Pak jste tu správně. Dnes ale nebude řeč o hrách, PS5 nebo Xboxu, ale představíme vám 3 nejlepší handhold gaming konzole roku 2023.

Nová gaming hračka od Asusu: ROG Ally přináší vysoký výkon a hry ze všech platforem

Připravte se na dosud nevídanou herní zkušenost s novou generací gamingu od Asusu – ROG Ally. Toto přenosné zařízení kombinuje Windows a vysoký výkon, díky čemuž můžete hrát všechny vaše oblíbené hry z jakékoliv platformy. Užijte si nekompromisní herní zážitek každý den.

Virtuální svět Dungeons & Dragons: Nová služba od D&D přináší nekonečné hodiny zábavy

Hra Dungeons & Dragons už po několik desetiletí přináší hráčům nekonečné hodiny zábavy a dobrodružství, a to i přesto, že se jedná o stolní hru, což se už v dnešní době může zdát trochu retro. Tomu je teď ale konec. Výrobce D&D nedávno oznámili spuštění nové služby „virtual tabletop“. Na co se těšit?

Načítám další...