CoolClub pro IT odborníky

Akční nářez, Boy Kills World, dorazí v dubnu

08.03.2024

Fanoušci akčních filmů, zbystřete. Jeden z nejočekávanějších akčních snímků roku, Boy Kills World, má konečně oficiální premiéru. Do amerických kin vtrhne 26. dubna, strhující trailer už je k mání pro všechny.

 

CoolMovie

 

Boy Kills World vás v dubnu rozhodně nenechá chladnými. Snímek dle nově vypuštěného traileru slibuje strhující podívanou plnou krve, potu a pomsty.

Příběh sleduje hluchoněmého chlapce, jehož rodina je zavražděna. Chlapec v reakci na to uprchne do džungle, kde si ho pod křídla vezme záhadný učitel, jenž mu poskytne výcvik v bojovém umění. Připraví ho tak na cestou pomsty, která ho s týmem dalších zabijáků neprodleně čeká.

 

 

Trailer slibuje nekompromisní akci a originální styl, který zaujal i legendárního producenta Sama Raimiho (Evil Dead, Spider-Man). Vedle Skarsgarda v hlavní roli se ve filmu objeví i Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Sharlto Copley, Famke Janssen a Jessica Rothe.

Česká premiéra filmu zatím není potvrzena, ale z traileru je jasné, že Boy Kills World bude stát za to, a tak by byla škoda o takovou podívanou přijít.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook