CoolClub pro IT odborníky

Randění v Metaversu: Neverment je jako Tinder ve VR

13.04.2022

Umíte si představit, že se s někým seznámíte ve virtuálním světě skrze svého avatara? Aplikace Nevermet to umožňuje. Funguje jako Tinder ve VR, bez použití osobních fotek.

 

Novinky

 

Prostředí aplikace Nevermet se přitom od Tinderu příliš neliší. Stejně tak, jako je tomu u ostatních seznamovacích aplikací, si i zde můžete vytvořit osobní profil, nastavit preference protějšku a procházet profily dalších uživatelů, kteří se shodují s vašimi kritérii.

„Dáváme vzniknout nové kultuře vztahů, kde jsou vztahy v metaversu vším, v co jsme kdy doufali při hledání spojení,“ píší američtí vývojáři z Cheerio, kteří stojí za vznikem Nevermet. „VR nás osvobozuje, abychom prozkoumali hloubku autentického vyjádření a spojení.“

 

 

Vývojáři z Cheerio věří, že Nevermet přispěje k rozpuštění povrchního světa a zároveň dopřeje lidem možnost randění v prostředí, které by si v reálném světě nemohli jen tak dopřát. Například rande na Eiffelovce nebo při mezigalaktické projížďce.

Aplikace je dostupná pro iOS i Android. Zatím si však můžete pouze vytvořit postavu svého avatara a zařadit se na čekací listinu.

 

 

Připravila: Lucie Špindlerová