CoolClub pro IT odborníky

Nová éra prodejní strategie? Homer a Marge hvězdami přehlídkového mola

19.10.2021

Luxusní značka Balenciaga využila obyvatele imaginárního seriálového městečka Springfield k debutaci nové kolekce. Modely z kolekce jaro/léto 2022 představila na hlavních hvězdách kultovního seriálu v desetiminutovém dílu známého animovaného seriálu.

 

Novinky

 

Vznešené róby, netradiční střihy a moderní kousky v kombinaci se žlutými animovanými postavičkami ze Springfieldu? Při prvním pomyšlení si člověk asi řekne, že Homer Simpson není zrovna módní ikona hodna promenády na přehlídce.

Značka Balenciaga si ale myslí opak, a tak některé jejich modely oblékl a předvedl v celé své kráse na přehlídkovém mole nejeden obyvatel Springfieldu. A to rovnou při příležitosti pařížského týdnu módy.

Celý pařížský týden módy se v loňském roce konal online formou digitální prezentace, letos se mohli milovníci módy znovu dostavit na představení nových modelů osobně.

Balenciaga chtěla ale něco extra a tak byl módní události roku věnován celý díl kultovního seriálu Simpsonových, který měl premiéru na velkém plátně před začátkem samotné přehlídky.

Na seriálovém přehlídkovém mole exkluzivní kousky předvedli členové rodiny Simpsonových a také pan Smithers, sestry Marge Patty a Selma, policejní náčelník Clancy Wiggum i majitel hospody Vočko Szyslak. Celou show zakončila Marge v epesních zlatých šatech s velkou mašlí na zádech.

Inspirovala by vás kreslená rodinka k nákupu módy? Dočkáme se nové éry prodejní strategie?

 

 

Připravila: Erna Březinová