CoolClub pro IT odborníky

5 nejočekávanějších seriálů Netflixu do konce roku 2021

01.09.2021

Netflix ještě zdaleka nevysázel na stůl všechny své seriálové trumfy, už brzy se dočkáme dalších filmových hitů. Půjde nejen o chystaná pokračování fenomenálních snímků, ale i o zcela původní novinky. Podzimní nálož seriálových trumfů vypukne 3. září poslední sérií hitu Papírový dům.

 

CoolMovie

 

Netflix má sice s nasazením některých slibovaných snímků zpoždění, fanoušci ale o své oblíbené snímky nepřijdou. Na které filmové zážitky se tedy teď můžeme těšit?

 

Papírový dům

Preméra: 3. září 2021

Fenomenální příběh charakterově rozličných zlodějů, kteří se rozhodli přepadnout národní banku se již stabilně drží na předních příčkách sledovanosti. Dechberoucí lupičský seriál se trefil do vkusu diváků natolik, že se dočkal již čtyř sérií. A show pokračuje! Sám Álvaro Morte, slavný Profesor a řídící mozek všech lupičských operací, na sociální síti oznámil, že Profesor je zpět. Kdy přesně? 3. září.

 

Půlnoční mše

Premiéra: 24. září 2021

Když tajemný kněz dorazí na zcela izolovaný ostrov, stanou se obyvatelé ostrova svědky zázračných i děsivých událostí.

 

 

The Cuphead Show!

Premiéra: 31. prosince 2021

Animovaný seriál podle oblíbeného seriálu o impulzivním Cupheadovi a jeho opatrném bráškovi Mugmanovi vtrhne na scénu Netflixu v neodolatelném retro designu v prosinci 2021.

 

The Sandman

Premiéra: 31. prosince 2021

Seriálová adaptace americké komiksové série Sandman ze skupiny DC Comics má od původního termínu uvedení na filmový trh trochu zpoždění. O filmovou adaptaci se postará Allan Heinberg, který dříve pracoval na filmech Wonder Woman a Grey's Anatomy. Neil Gaiman, tvůrce komiksové série Sandman, mu bude po boku jako výkonný producent a slíbil, že filmová adaptace zůstane komiksům věrná.

 

Resident Evil

Premiéra: konec roku 2021/začátek 2022

Takřka po třiceti letech po objevu viru T vypukne epidemie, která odhalí tajemství Umbrella Corporation. Seriál o dětech Alberta Weskera, které se právě těmto děsivým tajemstvím budou muset postavit, přinese osm hodin poctivé zombie zábavy.

 

Tip! 8 nejlepších thrillerů, které musíte vidět na Netflixu a HBO Go

 

 

Připravila: Alena Čálková

Foto: Netlix.com; innovation-village.com; twitter.com; nafilmu.cz; variety.com