CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople Pool nabízí klientům ASAP dostupné chybějící IT kapacity

07.07.2021

Společnosti se stále více potýkají s nedostatkem IT odborníků. Tento trend bude ještě sílit. Situaci, kdy poptávka převyšuje nabídku, pomáhá vyřešit nově vzniklá služba CoolPeople Pool. Nabízí klientům ASAP dostupné kandidáty v oboru informačních technologií. Značně urychluje proces propojení s relevantními kapacitami. 

 

 

Rychlá reakce přichází jako odpověď na současnou situaci, kdy je často slyšet, že IT odborníků je málo a není kde hledat. Dobrá zpráva je, že jsou, jen je třeba vědět, kde je najít. CoolPeople Pool je přesně tím místem, kde ASAP dostupné IT odborníky máte k dispozici.

O co přesně jde? CoolPeople Pool je jasně strukturovaná webová platforma, kde mají klienti možnost vyhledávat dostupné vhodné a ověřené kandidáty podle svých specifických požadavků. U každého dostupného IT odborníka je uveden jeho profil, ovládané technologie, dostupnost a preferovaná forma spolupráce. Klient má tak možnost okamžitě vybrat relevantní kapacitu pro svůj projekt.

 

 

Pokud konkrétní profil zaujme, stačí na něj jednoduše kliknout a vyplnit krátký formulář s poptávkou. CoolPeople následně přímo u kandidáta ověří jeho zájem o projekt a domluví se na spolupráci. Klientovi je následně odesláno detailní CV a je domluven další postup, nebo rovnou osobní pohovor. To vše v co nejkratší možné době.

Hledám IT kapacity

 

Pokud jste na Poolu nenašli vhodného kandidáta nebo poptáváte specifické pozice, neváhejte napsat na pool@coolpeople.cz. Obratem se Vám ozveme a rádi pomůžeme.