CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople prezentuje své firemní hodnoty a vizi na příští 3 roky

19.11.2021

Společnost CoolPeople, největší a nejrychleji rostoucí poskytovatel externích IT kapacit a souvisejících služeb, prezentuje své nově jasně definované klíčové hodnoty a vizi dalšího růstu na příští 3 roky. K práci a komunikaci v souladu s nimi se svým podpisem zavázali všichni zaměstnanci společnosti.

 

CoolNovinky

 

Závazek dodržování klíčových hodnot společnosti přinese nejen zkvalitnění služeb kontraktorům a klientům, ale i vzájemné spolupráce interních zaměstnanců.

Milan Čálek, zakladatel CoolPeople, vysvětluje, proč se společnost k takovému kroku rozhodla: „CoolPeople je na trhu již šestnáctým rokem, což je dost dlouhá doba na to, abychom si uvědomili, co je pro nás, naše klienty i IT odborníky na projektech opravdu důležité. Jako každá společnost jsme se soustředili hlavně na rozvoj a další růst, a neměli jsme úplně prostor se zastavit a zamyslet nad tím, zda jdeme pokaždé tím žádoucím směrem. Velmi úspěšný rok 2021 a další plánovaný růst nás nicméně přinutil formálně definovat naše klíčové hodnoty, kterými se chceme prezentovat na trhu. Hodnoty, které ctíme a které očekáváme od všech našich stávajících i budoucích zaměstnanců.“

Společnost tento závazek považuje za nezbytný a přirozený krok pro další úspěšný růst společnosti. „Bereme to jako pomyslné posílení našich základů proto, abychom mohli naplnit naši ambiciózní vizi na příští tři roky,“ říká Čálek.

„Zároveň je to i naše unikátní propozice pro naše klienty a spolupracovníky. Takhle jasně vědí, co od nás mohou dlouhodobě očekávat, co jsou naše priority a v neposlední řadě i přidaná hodnota a konkurenční výhoda.“

 

Klíčové hodnoty CoolPeople jsou následující:

  1. Rychlost – pracujeme rychle a efektivně, protože pro naše klienty a kandidáty je rychlost klíčová.
  2. Spolehlivost – pracujeme systematicky, konzistentně a udržitelně, s vizí dlouhodobé spolupráce. Díky tomu se na nás klienti mohou spolehnout dnes, zítra ale i za 5 let.
  3. Spolupráce – náš úspěch je založený na dobře fungující spolupráci všech částí našeho teamu, ale i na dobré spolupráci s klienty a kandidáty.
  4. Slušnost – slušnost a férové jednání jsou naším základem pro dlouhodobou spolupráci s klienty, kandidáty, zaměstnanci i konkurenty.
  5. Neustálé zlepšování – neustálé zlepšování je nedílnou součástí našeho fungování, jen díky inovacím dokážeme dlouhodobě pracovat s větším objemem, rychlostí a kvalitou.

 

 

Vize CoolPeople 2024

Plán společnosti CoolPeople na příští 3 roky je jednoduchý, ambiciózní a transparentní. "Během následujících 3 let se chceme zdvojnásobit ve všech parametrech. Z aktuálního obratu 1.3 miliardy Kč na 2.6 miliardy Kč, ze 150 mil. Kč zisku na 300 mil. Kč zisku a z průměrných 700 kontraktorů na projektech na 1.400 kontraktorů na projektech - do konce roku 2024," přibližuje cíle společnosti Milan Čálek.

V neposlední řadě nabírá společnost v pobočkách Praze, Brně, Bratislavě a Vídni minimálně 130 nových kolegů do oblastí Sales a Sourcing. Díky vlastnímu modernímu vzdělávacímu programu CoolPeople Akademie všem nabízí možnost dostat se na špičku oboru a stát se úspěšným, a to včetně vybudování osobního brandu.

Nově zformalizované klíčové hodnoty a vizi, kam se chce CoolPeople dostat v následujících 3 letech, bere společnost opravdu vážně. "Přistoupili jsme proto k lehce netradičnímu kroku, o němž věříme, že pomůže všem našim zaměstnancům být s našimi prioritami nejen seznámeni, ale i v těsném souladu. Ve všech našich lokalitách, kde působíme, jsme zorganizovali, nazvěme to ceremoniální či formální závazek souladu všech našich zaměstnanců s našimi hodnotami a vizí. Tento závazek má samozřejmě pouze formální charakter, nicméně je pro nás důležitý, abychom jako jedna společnost pomyslně táhli za jeden provaz a stejným směrem,“ komentuje akci Milan Čálek.

 

 

Proč spolupracovat s CoolPeople?

Potřebujete do svých IT projektů rychle a spolehlivě dodat flexibilní kapacity zkušených IT odborníků? Dlouhodobě kvalitně, konzistentně a férově spolupracovat? Mít záruku, že vše probíhá podle nejnovějších možností a trendů? Pak je pro vás CoolPeople jasná volba, na koho se bez meškání se spoluprací obrátit.

Zjistit více

 

Jste samostatně pracující IT kontraktor, nebo nad touto cestou uvažujete? Hledáte partnera, který vám spolehlivě, dlouhodobě a vždy rychle, s férovým partnerským přístupem a podporou moderních technologií pomůže najít ten správný IT projekt u podobně fungujících lokálních i mezinárodních korporací? Pak je pro vás CoolPeople jasná první volba, na koho se obrátit. Aktuální nabídku IT projektů najdete vždy na www.cooljobs.cz nebo ve stejnojmenné mobilní aplikaci pro iOS i Android.

Zjistit více

 

Pracujete v oboru HR & IT, nebo je to pro vás oblast, v níž byste chtěli působit? CoolPeople je nejen nositelem originálních inovací v této oblasti, ale i nejrychleji rostoucí úspěšnou společností s jasně definovanými hodnotami a vizí. Ozvěte se nám, zapojíme vás do našich teamů. Poskytneme vám nejkvalitnější vzdělávací systém v rámci naší CoolPeople Akademie a dostanete se s námi na špičku odvětví IT staffing & recruitment.

Zjistit více