CoolClub pro IT odborníky

CoolPeople vystoupí na konferenci HR (R)Evoluce 2023. Sdílet bude téma Digital Marketingu a Employee Brandingu

05.04.2023

Nový ročník konference HR (R)Evoluce se koná již 13. dubna 2023 v Praze. Jeho tématem jsou změny podmínek práce, hodnot a preferencí zaměstnanců. Pozvání přednášet dostala i společnost CoolPeople, která se v oblasti moderního recruitmentu a HR etablovala na lídra a zejména svou strategií digitálního a zaměstnaneckého marketingu inspiruje ostatní.

 

HRstack

 

Zrychlené digitální transformace a nejnovější technologie, to je téma letošní HR konference HR (R)Evoluce 2023. Oba aspekty objektivně snižují administrativní zátěž firem a mění podmínky práce, které je třeba reflektovat.

Společnosti se také musí postavit čelem zpomalení ekonomiky a vyrovnat se i s dalšími změnami. Jak na to všechno reagují jejich zaměstnanci? Co je přiměje ke změně místa, nebo je naopak ve firmě udrží? A jaké benefity zaměstnanci nejvíce oceňují a jaký styl práce jim nejlépe vyhovuje?

Odpovědi na tyto otázky bude hledat patnáctka přednášejících, mezi nimiž jsou odborníci v oblasti HR a marketingu. Mezi nimi například Lenka Helena Koenigsmark, Jan Klusoň, Milan Mahovský, Petra Nulíčková nebo Michal Harásek. Za společnost CoolPeople vystoupí šéf marketingu a autor marketingových HR kurzů zaměřených na Employee Branding Vilém Terich.

Tématy konference budou následující oblasti: trendy v oblasti lidského kapitálu, autentický leadership a agilita, od zdrojů k péči o kolegy, sociální sítě pro nábor a HR, jak zefektivnit HR oddělení, Digital Marketing a Employee Branding v oblasti IT Recruitment, energie jako náš nejcennější zdroj, rozvíjení organizací, pocitu sounáležitosti a vytváření dynamické kultury v hybridním a virtuálním prostředí, AI ve službách České Spořitelny  (Case study, jak získali 2x více kandidátů), udržitelná práce v nejisté době, online psychická podpora pro zaměstnance v praxi, ESOP hýbe HR světem a dále elektronizace pracovních dokumentů pohledem novely zákoníku práce.

Konference zaměřená zejména na zásadní témata firemní kultury a Employer Brandingu se koná 13. dubna 2023 v Praze v hotelu Jalta od 9 do 15:45 hodin. Více informací a vstupenky naleznete zde