CoolClub pro IT odborníky

„Kandidát se přihlásí až potom, co se s HR-marketingovým sdělením setká 2-3x, je třeba budovat brand,“ shodují se Vilém Terich a Richard Biško z HeRoes Talk

02.05.2023

Třináctý díl HeRoes Talk je tu a je speciální. Do rolí hostů se pasovali sami moderátoři a přátelsky si přihrávají nejvíce probíraná témata z dosavadních dílů. Shrnují tak vše, co jste v HeRoes Talk mohli slyšet od samého začátku. Jaký je rozdíl mezi Employer a Employee brandingem? Proč by měla být spolupráce HR a marketingu nezbytnou záležitostí každé společnosti? A nahradí v budoucnu AI naše profese?

 

Podcast

 

Nová epizoda HeRoes Talk se věnuje shrnutí předešlých epizod a těch nejžhavějších témat z HR světa. Vilém s Richardem s grácií prodiskutovali vše od Employer a Employee brandingu, přes zveřejňování platů v inzerátech, externí outsourcing až po HR nástroje či v poslední době nejvíce skloňovanou umělou inteligenci.

Jak a proč budovat, nejen Employer, ale i Employee branding? Kdo je v tom celosvětovou jedničkou a tím top příkladem? Jaký mají názor na zveřejňování platů v inzerátech? Je lepší jít cestou agentury či RPO konzultanta? Jaké jsou výhody? Je na trhu práce dostatek ajťáků? A je strach z nahrazení některých profesí umělou inteligencí opravdu opodstatněný?

Na závěr se můžete těšit i na osobní tipy od Viléma, co se týče LinkedIn, ale i Richardův tip.

Nenechte si ujít 13. epizodu HeRoes Talk, laďte ji už dnes na těchto platformách:

 

 

 

 

 

Připravila: Petra Sauerová