CoolClub pro IT odborníky

Koruna, Manifest, Blockbuster. Největší trháky Netflixu tohoto roku jsou tu!

02.11.2022

Podzim je v plném proudu a s tím spojené „Netflix and chill“ období. Pokud máte pocit, že jste už všechno, co Netflix nabízí viděli, tak nezoufejte! Netflix tento týden přichází se skvělými novinkami!

 

CoolMovie

 

Enola Holmes 2

Druhý díl oblíbeného filmu z roku 2020 je tady! Enola Holmes bude vyšetřovat svůj první případ. Spolu se svými přáteli a bratrem Sherlockem se pokusí vyřešit záhadu zmizelé dívky.

Můžeme se těšit na pokračování nabité talentovanými herci jako jsou Millie Bobby Brown, Henry Cavill a Helena Bonham Carter.

Oficiální datum vydání je 4. listopadu.

 

Manifest

Čtvrtá série seriálu Manifest vychází 4. listopadu. V této sérii, která se skládá z 20 dílů, se Ben (Josh Dallas) a jeho rodina potýkají s následky tragédie, která se jim stala při pádu letadla. Dále pokračují v odhalování odpovědí na otázky o tom, co se jim vlastně stalo.

 

 

Broken Hearts Gallery

Co kdybyste si z každého nepovedeného vztahu nechali suvenýr na památku? Film Galerie zlomených srdcí sleduje život Lucy, která pracuje jako asistentka v umělecké galerii v New Yorku. Po těžkém rozchodu s jejím posledním přítelem dostane geniální nápad. Vytvoří výstavu tvořenou předměty, které lidem zůstaly po bývalých láskách!

 

The Crown

Diana a Charles vedou mediální válku. Role monarchie je předmětem diskusí. Období 90. let bylo pro královnu Alžbětu II. vůbec největší výzvou! Novou sérii můžete sledovat od 9. listopadu. Jedná se zároveň o první sérii vydanou po úmrtí královny.

 

 

Happiest Season

Hlavní hrdinka této romantické komedie Abby se na rodinné sešlosti chystá požádat o ruku svou partnerku Harper. Narazí ale na menší problém. Rodiče Harper neví, že jsou ve vztahu!

Jak tuto zapeklitou situaci vyřeší? To můžete zjistit už 1. listopadu!

 

Blockbuster

Nový komediální seriál z dílny Netflixu nás vezme do nevšedního prostředí vůbec posledního Blockbuster obchodu ve Spojených Státech. Oddaný manažer se ho snaží zachránit a zabránit jeho zavření nadobro. První série bude mít deset epizod, tak si to 3. listopadu nenechte ujít!

 

Tip! Prsteny moci přilákaly 25 milionů diváků. Staly se nejsledovanější premiérou Amazon Prime

 

 

Připravila: Karolína Farná

Foto: Netflix.com; Shutterstock