CoolClub pro IT odborníky

Nečekaný únik záběrů, jaké novinky chystá Call of Duty: Black Ops 6?

14.08.2024

Společnost Activision nezačala nový týden příliš šťastně, během víkendu totiž unikly záběry z očekávané hry Call of Duty: Black Ops 6, která má vyjít až na podzim. Co za úniky stojí? 

 

PlayCool

 

Nová příběhová kampaň Call of Duty: Black Ops 6 vychází 25. října, i přesto vývojářům fanoušci nakoukli pod ruce už nyní. Po internetu se rozletěly záběry nedokončené verze s předstihem.

Zmíněné úniky odhalily novinky, které na hráče čekají. Jednou z nich je nový systém pohybu nazvaný omnimovement, který má oživit rychlou akci série Call of Duty.

Kromě toho byly představeny i některé z celkem 14 multiplayerových map, které budou v beta verzi hry. Finální verze hry by měla obsahovat celkem 16 map, takže několik z nich zůstává stále tajných.

 

 

Úniky také ukázaly nové gunsmith menu, které hráčům umožní přizpůsobit si své zbraně, ačkoliv v poměrně rozpracované verzi. Je proto důležité si uvědomit, že tyto záběry nereprezentují finální podobu hry. Uživatelské rozhraní a další prvky mohou být v této fázi navíc pouze dočasné a do vydání hry se mohou změnit.

 

Beta testování a očekávání

První kolo beta testů Call of Duty: Black Ops 6 je naplánováno na konec srpna. Předplatitelé Game Passu získají dřívější přístup k těmto testům. Do té doby by se hráči měli vyhnout unáhleným závěrům na základě uniklých záběrů. Activision má ještě dostatek času na dokončení a vyladění hry, aby splnila očekávání fanoušků.

 

 

A kde se úniky vzaly?

Objevily se na internetu v důsledku dostupnosti nedokončeného buildu hry, který lze spustit na jailbreaknutém PlayStationu 4. Activision se v tuto chvíli všemi prostředky snaží zabránit šíření těchto záběrů. Ty se ale i tak objevují na platformách jako YouTube, X a Reddit.

Únik záběrů z Call of Duty: Black Ops 6 způsobil Activisionu nemalé nepříjemnosti, přesto se fanoušci série mohou těšit na řadu novinek a vylepšení. Kromě zmíněných úniků, které slibují zajímavé změny, může finální verze hry přinést i mnoho dalších překvapení. Nezbývá než si počkat do 25. října.

 



Připravila: Petra Sauerová
Foto: Steampowered.com