CoolClub pro IT odborníky

Nový podcast je tu, HeRoes Talk: moderní HR, svět Recruitmentu a inspirativní osobnosti z oboru

06.02.2023

Nový podcast z oblasti HR a Recruitmentu je tady! Inspirativní rozhovory s názvem HeRoes Talk mají mapovat zajímavé novinky ze světa Recruitmentu, trendy moderního HR a osobní tipy a triky inspirativních osobností z oboru.

 

HeRoes Talk

 

Podcast HeRoes Talk vznikl ve spolupráci společností CoolPeople a Hire Heroes. Za CoolPeople vás jednotlivými epizodami provede Vilém Terich, marketingový ředitel firmy, ve spolupráci s Richardem Biškem, zakladatelem společnosti Hire Heroes.

Prostřednictvím podcastu budou Vilém a Richrad pravidelně přinášet ty nejžhavější novinky a aktuální trendy z oblasti moderního HR a Recruitmentu. Nebudou na to rozhodně sami: už nyní přijalo pozvání několik zajímavých osobností z oboru, které budou s posluchači sdílet své vyzkoušené tipy, triky a postupy, zkrátka to, co se jim osvědčilo a co jim při práci nejlépe funguje.

V pilotním díle podcastu se můžete těšit na seznámení s našimi moderátory a odhalení záměru a cíle HeRoes Talk. Od Viléma Tericha se mimo jiné dozvíte, v čem je jiný tzv. produktový marketing od HR marketingu, sdílí své tipy na online marketing, i jak zaujmout svou cílovou skupinu.

Richard Biško přibližuje společnost Hire Heroes, hovoří o tom, po jakých pozicích je na trhu „největší hlad“ i co je naopak tzv. „nedostatkové zboží“ mezi uchazeči o pozice. Přibližuje také téma RPO a outsourcingu, který je nyní mezi firmami poměrně populární.

Na závěr se dostávají k trendům, které podle nich aktuálně hýbou HR světem. Kterým směrem se bude obor personalistiky ubírat? To a mnohem více se dozvíte už dnes v první epizodě HeRoes Talk!

Nenechte si ale ujít ani ty nadcházející, prostřednictvím kterých už budete moci nasávat tipy prvních inspirujících hostů v roli HR Hero!

 

 

Podcast HeRoes Talk si můžete poslechnout a těchto platformách: