CoolClub pro IT odborníky

HRstack – váš průvodce ve světě IT recruitmentu

18.08.2020

Otevíráme nový projekt HRstack, který bude vzdělávat, rozšiřovat obzory v oblasti IT recruitmentu a ustupovat od zažitých stereotypů. Určen bude především pro odborníky z oboru Human Resources, kteří se rádi vzdělávají, nejen na českém trhu. Přinese aktuální trendy a novinky ve formě článků, rozhovorů, tipů, videí a dalšího zajímavého obsahu.

 

 

Obor IT je motorem a základem inovací a stále bude aktuální v jakékoliv době. Jako jednička na trhu vám budeme předávat nabyté zkušenosti právě z oblasti propojování HR a IT. Mimo jiné se můžete těšit například na reálné situace a tipy od profesionálů z oboru, našich Account Managerů.

 

„V CoolPeople vymýšlíme projekty a s nimi spojené inovace, které dávají smysl. Snažíme se být vždy napřed nejen oproti konkurenci na našemu trhu, chceme držet krok i s tím globálním. Náš PR & Marketing tým konstantně pracuje na vývoji a připravuje tzv. půdu pro tyto účely,“ říká Vilém Terich, CMO CoolPeople. „Na HRstack se osobně velice těším, bude to něco nového a nad rámec naší typické cílové skupiny. Projektu dáme jasnou tvář, máme už spoustu připraveného materiálu a přislíbenou spolupráci se zajímavými odborníky,“ dodává Terich.

 

Proč HRstack? Vycházíme z oblasti HR a propojení s IT. Stack je uložený soubor dat, využívaný zejména programátory. V tomto pojetí se bude jednat o soubor dat určený pro specialisty z oboru HR. Kdykoliv ho budou mít po ruce on-line.

 

logo HRstack

 

„On-line magazín CoolPeople Club pravidelně aktualizujeme a týdně přinášíme nový obsah. Náš fokus teď cílíme na exkluzivní obsah, zejména ve formě rozhovorů, protože chceme naší cílové skupině přinášet nové informace a pohledy na aktuální trendy a kauzy, které v IT oblasti letí. Naše čtenáře chceme vzdělávat a posouvat kupředu,“ vysvětluje Alena Čálková, PR Manager CoolPeople. „Tento cíl jsme si dali s PR & Marketing týmem i u projektu HRstack. Pro tuto sekci jsme dedikovali specializovaného redaktora, který bude s pravidelností vytvářet obsah. Těším se i z toho, že jsme díky naší flexibilitě zase napřed a můžeme přinášet něco navíc,“ doplňuje Čálková.

 

 

Odborné články a další související obsah najdete ve speciální sekci HRstack na našem Clubu a na našich sociálních sítích Facebook, LinkedIn a Instagram.