CoolClub pro IT odborníky

Netflix přidává do své sbírky nové hry, včetně adaptace seriálů

24.11.2023

Od loňského srpna si na Netflixu mohou jeho předplatitelé zahrát hry. Netflix nyní přichází s další desítkou herních titulů, mezi nimi je například i legenda Money Heist.

 

PlayCool

 

Netflix nabízí nejen filmy, seriály a další obsah, ale také hry. Od loňského roku mohou jeho předplatitelé hrát hry na mobilních zařízeních.

V nabídce je už přes 30 her, včetně několika nových titulů, které můžete hrát už teď.

 

 

Novinky v gamingu

Už teď jsou na platformě Netflix k dispozici Slayaway Camp 2: Netflix & Kill, barevná logická hra stylizovaná do retro hororů. O vaši přízeň se uchází též Oxenfree II: Lost Signals, nová temná záhada v interaktivní hře zasazené do známého světa. 

Zajímavou novinkou je také Shadow and Bone: Enter the Fold, což je interaktivní vizuální RPG román na motivy stejnojmenného seriálu právě od Netflixu.

 

Výhled 2024

Netflix plánuje vydat v roce 2024 několik nových her, včetně několika úspěšných titulů z herního světa. Mezi nimi jsou roguelike hra Hades, plošinovka Katana Zero a adventura Death's Door.

Na platformu se také chystá aktualizovaná a remasterovaná verze klasické plošinovky Braid. Datum jejího vydání Netflix zatím neuvedl, ale vývojářské studio Thekla uvedlo, že se objeví 30. dubna 2024.

Mezi dalšími hrami, které Netflix oznámil, jsou adaptace seriálů Netflixu. Jedná se o vizuální novelu Money Heist, plošinovku Chicken Run: Eggstraction a kooperativní ARPG The Dragon Prince: Xadia.

 

 

Připravila: Petra Sauerová