CoolClub pro IT odborníky

Novinky v ústecké pobočce CoolPeople: větší prostory a oslavy 5letého výročí

02.06.2022

Téměř na den přesně po pěti letech od začátku fungování dostala ústecká pobočka CoolPeople nové kancelářské prostory. Zareagovala tak nejen na aktuální dynamický růst společnosti, ale i na nastavenou strategii. V té se na pobočce v Ústí nad Labem v nejbližších měsících počítá s 50 regionálními zaměstnanci.

 

 

Barbora Balcarová, Branch Managerka pobočky, symbolicky přebírá větší prostory v době, kdy sama slaví pětileté výročí jako manažer pobočky. Pod jejím vedením vyrostla pobočka v Ústí nad Labem z kolektivu pěti lidí na aktuální 30členný tým. V nových prostorách se však počítá i s dalším nárůstem. „Počítáme tu s celkem 50 zaměstnanci, tolik lidí se do našich nových, aktuálních kanceláří vejde. Tohoto počtu chceme dosáhnout v horizontu následujících měsíců,“ říká Barbora Balcarová. Naráží tak na strategii společnosti CoolPeople, která má dosáhnout celkového růstu o 100 %.

Zájem o obor, tedy stát se IT/HR Recruiterem, je i v ústecké pobočce obrovský. Díky technologickému pozadí jde o obor budoucnosti a zájmu o atraktivní pozice nahrává i stav trhu práce. „Aktuální míra nezaměstnanosti je velmi nízká, lidé se nebojí měnit zaměstnání nebo zkusit i úplně nový obor,“ vysvětluje Barbora Balcarová. „Nováčků, kteří s IT neměli doposud skoro nic společného, máme spoustu. Vše potřebné o IT je u nás naučíme, pro nás je důležitá hlavně chuť pracovat s lidmi a umět s nimi komunikovat. Bez čeho to u nás nejde, je také chtít být součástí inovátorské společnosti, která se nebojí být vidět a svým lidem nabízí 100% podporu nejen v rozvoji odborných znalostí a dovedností, ale také možnost vybudovat si svoji osobní značku a zvýšit tak svůj osobní kredit na trhu práce.“

 

 

Nové prostory ústecké pobočky se nacházejí na stejné adrese, formálně šlo tedy jen o stěhování do většího patra. Ani zde však nesmí chybět pohodlí a dostatek benefitů. „Našim kolegům chceme nabídnout velkorysé a příjemné pracovní prostředí s mnoha benefity, které tu máme a které jsou součástí všech poboček CoolPeople. Patří mezi ně kromě moderních prostor a nejnovějšího technologického vybavení také občerstvení na pracovišti, cofee & snack corner, phone boxy nebo multimediální studio pro natáčení videí a focení kampaní. Pravidelně také pořádáme teambuildingy, pracovní dny si pravidelně zpříjemňujeme například společnými snídaněmi nebo sportovními aktivitami,“ dodává Barbora Balcarová.

 

Pokud i vás láká práce Recruitera v IT na pobočce v Ústí nad Labem, připojte se k nám.


Chci se připojit k týmu

 

Co tato práce obnáší i nabízí, ale i o tom, nejsou potřebné předchozí zkušenosti s IT oborem, si přečtěte v našem článku. Nechte se v něm inspirovat i příběhy našich kolegů, kteří se stali těmi nejúspěšnějšími nováčky, přestože přišli z úplně jiných oborů.

 → Zažijte práci jinak: úspěch, zábavu a budování osobního brandu. Staňte se recruiterem v CoolPeople