CoolClub pro IT odborníky

Nejlepší aplikace na Halloween pro iOS i Android

29.10.2021

Přichází sezóna hororů, strašidelných filmů a vyřezávání dýní. Pokud jste i vy propadli tomuto keltskému lidovému svátku, do své přípravy zahrňte také halloweenské aplikace. Vyzkoušejte hologram, AR detektor duchů, zombie podobu nebo strašidelný prank na přátele. Přinášíme vám seznam těch nejzábavnějších a nejděsivějších appek.

 

Magazín

 

Stáhněte si zábavné aplikace a užijte si svátek plný strašidel, duchů a napětí! Co by na vašem Halloweenu rozhodně nemělo chybět a které appky vám doporučujeme?

 

Nastolte děsivou atmosféru: Halloween Hologram

Toužíte po děsivé atmosféře, ale nechcete si domů pořizovat tunu halloweenských dekorací? Máme pro vás dokonalé řešení. S aplikací Halloween Hologram to půjde raz dva. Zhasněte světla a překvapte své kamarády hrůznou projekcí ve vašem pokoji.

Pár svítících očí ve tmě poslouží jako skvělá kulisa pro sledování hororů nebo vyprávění duchařských historek.

Tip: Na iOS hledejte aplikaci Hologram Ghost 3D Simulator.

 

Ponořte se do světa strašidelných příběhů: Short Scary Stories-Chat Story

Kdo z vás nedá dopustit na dobré duchařské historky? Pak určitě musíte vyzkoušet aplikaci Short Scary Stories-Chat Story! Ta vám naservíruje interaktivní hororové příběhy ve formě online chatu.

Všechno ale začíná nabírat grády ve chvíli, kdy vás aplikace vyzve, abyste určili směr příběhu a vybrali si pokračování z několika možností. Díky tomu se dočkáte řady nečekaných zápletek a konců, ze kterých vám vyskočí husí kůže. 

Tip: Doporučujeme také skvělou appku Scary chat stories - Addicted.

 

 

Zkuste věštění z křišťálové koule: Super Magic Crystal Ball

Klasickou halloweenskou aktivitou je také věštění z tarotových karet, které vám odhalí vaši budoucnost. Pokud nemáte po ruce zrovna kartářku, nemusíte zoufat. Skvělou práci odvede také aplikace Super Magic Crystal Ball.

Stačí vyslovit otázku, zatřást s telefonem či tabletem a za malý okamžik vám magická koule ukáže odpověď. Dočkáte se překvapivých zjištění, a navíc zažijete s přáteli spoustu zábavy. 

 

Detektujte duchy kolem sebe: Ghost Observer – AR Detector

Vyprávění strašidelných historek a věštění z křišťálové koule už máte vyzkoušené? Je čas přejít do akce a ohmatat si terén. Budete překvapeni, kolika nadpřirozenými bytostmi se to kolem vás hemží.

Odhalit je můžete s aplikací Ghost Observer, která využívá technologii rozšířené reality (AR) a upozorní vás pokaždé, když zachytí duchařskou aktivitu. A co víc, umožní vám klást duchům otázky a poslechnout si jejich odpovědi!

 

 

Dejte si mysteriózní únikovku: The Room

Podzimní sychravé dny si můžete zpestřit i báječnou hrou The Room, za kterou stojí společnost Fireproof Games. Jedná se o logickou fyzikální hru, která je převlečná do mysteriózního kabátu a působivé 3D grafiky.

Děj má podobu jedné velké únikovky, při které musíte hledat indicie a přijít na kloub různým záhadám. Hra vás pohltí natolik, že po chvíli zapomenete, že hrací tajemný pokoj existuje pouze na vaší obrazovce. 

 

Zažijte mimotělní zážitek: Ghost Lens

Chtěli byste vědět, jak vypadá duch, který zrovna opouští vaše tělo? Pro tento mimotělní zážitek nemusíte chodit daleko. Jediné, co budete potřebovat, je aplikace Ghost Lens. Díky ní budete moci udělat snímky či nahrát videa, ve kterých se z vás/vašich přátel stane na moment nadpřirozená entita.

Aplikace vám umožní nastavit průhlednost těla a přidat do videa či fotografie speciální efekt, který z vás na obrazovce vytvoří skutečného ducha. O takovou peprnost se jistě musíte podělit na Snapchatu nebo Instagramu – vaši sledující budou jen žasnout.

 

Zasportujte si se zombíky: Zombie Run

Nahoďte sportovní outfit, zavažte si tkaničky a nasaďte sluchátka. Útěk před zombíky může začít! Pokud patříte do skupiny nadšených sportovců, aplikaci Zombie run určitě propadnete. Připraví pro vás běžeckou trasu, na které se budete muset vyhýbat krvelačným zombíkům.

Na autentické atmosféře dodává děsivé audio v podobě chrastění, blížících se kroků a zlověstných chrčení. Adrenalin kolující ve vašich žilách vás vyburcuje k těm nejlepším běžeckým výkonům, a ještě se u toho pobavíte. Tohle epické halloweenské dobrodružství čeká jen na vás!

 

 

Jak byste vypadali jako zombík? The Walking Dead: Dead Yourself

Každý rok se sociální sítě zaplaví fotkami halloweenských kostýmů a aktivit. Přispějte do této sbírky i vy – a to například vaší zombie podobiznou. Nainstalujte si aplikaci The Walking Dead Dead Yourself a proměňte se na jednu z neživých mrtvol.

Stačí udělat selfie, případně importovat fotku z vaší galerie, a pravá zábava může začít. Aplikace vám umožní přidat speciální zombie efekty, díky nimž budete za pár sekund k nepoznání. Pochlubte se svým výtvorem na Facebooku nebo Instagramu! 

Tip: Skvělou appkou pro telefony s iOs je aplikace ZombieBooth Pro.

 

Vystrašte přátele: Scary Prank: Scare Your Friends With Prank Ghosts 

To by nebyl Halloween, kdybyste nemohli pořádně vystrašit své přátele nebo třeba partnera. Pokud jste fanoušci pranků, tato aplikace se poslouží dokonale. Ze začátku se tváří jako obyčejná hra ve formě kvízu.

Jak ale později vaše „oběť“ zjistí, skrývá mnohem víc. Po nějaké době totiž na obrazovce vyskočí řvoucí příšera, která hráče nepochybně dostane do kolen.

Aby toho nebylo málo, aplikace to celou dobu natáčí. Na konci tak získáte nahrávku, která ukáže moment překvapení a výraz daného hráče. Zkrátka zábava k nezaplacení.

 

Nastavte si děsivé vyzvánění: Halloween Vyzvánění – Hororové Zvuky

Na závěr tu máme tip na aplikaci, která vás naladí do halloweenské atmosféry lusknutím prstu. Díky ní si budete moci nastavit strašidelné vyzvánění pro příchozí hovory i hrůzné tóny pro SMS.

Můžete se spolehnout, že vyděsí vás i vaše okolí.

 

Tip! Rozpohybujte vzpomínky s novou funkcí DeepNostalgia a nechte fotografie usmívat se

 

 

Připravila: Petra Pruden