CoolClub pro IT odborníky

Dyson řeší problémy znečištěného vzduchu unikátním způsobem, nová bizarní sluchátka mají zabudovanou čističku

08.04.2022

Sluchátka Dyson Zone s potlačením sumu a zabudovanou technologií určenou k čištění vzduchu jsou nejzvláštnější novinka společnosti Dyson. Zařízení přidané ke sluchátkům vypadá jako magnetický kryt na konstrukci sluchátek. Dyson Zone sluchátka jsou zatím nejpodivnějším a zároveň i nejambicióznějším produktem, který kdy společnost vyrobila.

 

Novinky

 

Oficiální vydání produktu společností proběhne na podzim a společnost zatím nesdělila detailnější parametry výrobku. Filtr v konstrukci dokáže zachytit až 99 % znečíštění částicemi a filtry bude potřeba měnit každý cca rok.

Krytka lze ze sluchátek oddělat a lze je používat čistě jako sluchátka. Filtrační systém nabídne několik úrovní výkonu podle momentální činnosti, kterou bude uživatel se sluchátky zrovna podnikat.

Není známá cena sluchátek ani žádné další produktové specifikace. Co ale víme je účel, s jakým byla sluchátka vyrobena. Cílem sluchátek je zlepšit život v městském prostředí tím, že budou snižovat znečištění vzduchu a tlumit okolní hluk města.

 

 

Připravila: Erna Březinová

Foto: Dyson