CoolClub pro IT odborníky

Nejlepší hry, na které se můžete v říjnu těšit!

14.10.2022

Ačkoliv je půlka října za námi, stále nás čeká spousta herních novinek. Nejen počítačových, ale také her na herní konzole. Přinášíme výběr těch nejzajímavějších z nich, do nichž patří nové Call Of Duty nebo Mario!

 

PlayCool

 

Scorn

Akční hororová hra Scorn konečně vychází, a to právě dnes! Dokonce o týden dřív, než bylo původně v plánu, ačkoli na ní Studio Ebb Software pracovalo už od roku 2013. Vývoj hry byl podpořen i Kickstarterovou kampaní, která jí kromě financí přinesla i větší pozornost veřejnosti. Dostupná bude pouze na Xbox series X/S, Xbox One a PC.

 

A Plague Tale: Requiem

Pokračování oblíbené hry z roku 2019 od Asobo Studio vychází 18. října na platformy PlayStation 5, Xbox series X/S, Switch a PC.

V tomto příběhu budete hrát za Amicii. Dívku, která spolu se svým bratrem Hugem utekla ze zničené domoviny. Společně putují na Jih, do nových oblastí světa, které ještě nejsou natolik zničené, jako ta jejich. Pokouší se začít nový život, ale v tom se začne znovu probouzet Hugova kletba.

 

 

Uncharted: Legacy of Thieves

Kolekce vyšla začátkem letošního roku na PlayStation 5, ale v říjnu se dočkají konečně i hráči na PC. Vývojáři slibují hezčí vizuál a pestré možnosti nastavení hry, díky nimž si napínavý příběh této kultovní série s Nathanem Drakem užijete naplno.

 

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Fanoušci Nintendo Switch se 20. října dočkají nové Mario hry. Můžete si sestavit svůj tým ze tří hrdinů a vydat se na galaktickou výpravu, při které porazíte největší nepřátele galaxie. Během toho budete zachraňovat Jiskřičky. Ty vám poskytnou speciální schopnosti, které určitě využijete v boji.

 

 

Gotham Knights

Datum vydání této gamesy je 21. října. Hra bude dostupná na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox series X/S a PC.

Batman je mrtvý, ale Gotham City je stále plný nepřátel. Zodpovědnost za mír ve městě nyní spadá na ramena Batmanovy rodiny. Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin budou společně chránit bezpečí obyvatel, řešit záhady a bojovat s padouchy, kteří Gotham ohrožují.

 

Call of Duty: Modern Warfare II

Datum vydání je 28. října. Nové Call of Duty bude dostupné na PlayStation 4, PlayStation5, Xbox One, Xbox series X/S a PC.

V rámci příběhové kampaně se tentokrát podíváme do Jižní Ameriky, kde budeme bojovat proti drogovému kartelu, jenž distribuuje nelegální látky do celého světa. I přes to, že se objevují známé postavy z předešlých dílů, hru si užijete i bez jakýchkoliv předchozích zkušeností s Call of Duty sérií.

 

Tip! 5 nejoblíbenějších her roku 2022

 

 

Připravila: Karolína Farná

Foto: https://www.igdb.com/games/call-of-duty-modern-warfare-ii/presskit; Shutterstock