CoolClub pro IT odborníky

Netflix přichází s novými hrami, připojí se k nim i první FPS

07.04.2022

Netflix opět rozšiřuje svou herní nabídku, tentokrát o Shatter Remastered a This Is A True Story. Obě nové hry jsou k dispozici na iOS i Android. Streamovací služba také teasovala svůj první připravovaný titul z oblasti FPS (first-person shooter) s názvem Into the Dead 2: Unleashed.

 

Novinky

 

Shatter Remastered je aktualizovanou verzí Shatter od novozélandské společnosti Sidhe Interactive, která byla původně vydána roku 2009 pro PlayStation 3. Cílem je bourání kostek pomocí míčku odpalovaného z plošinky hráče.

Dalším členem v gaming sekci je This Is A True Story, hra vyvinutá společností Frosty Pop ve spolupráci s Charity: Water, která má zvýšit povědomí o nedostatku pitné vody v některých částech světa. Sdílí skutečný příběh ženy ze subsaharské Afriky, která denně bojuje o vodu pro svou rodinu.

Brzy chystaná novinka Into the Dead 2: Unleashed je pokračováním stejnojmenné akční hry. Hráči se musí bránit zombie útokům, překonávat zrádný terén a zároveň se dočkají několika kapitol a výzev, v nichž mohou odemknout střelné zbraně, výbušniny a další.

Stejně jako u ostatních her Netflixu, zahrát si mohou uživatelé Androidu i iOSu. Společnost buduje svou gaming službu od konce minulého roku, kdy debutovala s počáteční nabídkou 5 her, včetně dvou na motivy seriálu Stranger Things.

 

 

Připravila: Kristýna Nováková

Foto: Netflix